Pensle kalvekjøttet med olje og grill eller stek i noen minutter på hver side. Smak til med salt og pepper. La hvile før du skjærer kjøttet i munnfullstore biter a 2 x 2 cm.
Skjær alle grønnsakene i skiver/biter som passer til å grilles. Pensle med olje og grill til pent brune.
Dressing: Lag dressingen ved å piske olje, tapenade, sitronsaft, salt og pepper sammen. Ha i bladpersille.
Mangomajones: Pisk eggeplomme og sitronsaft med en stavmikser. Mos mango og yoghurt med stavmikseren og bland alt sammen. Smak til med salt og pepper og evt med sitronsaft.
Arranger grønnsaker og kjøtt på tallerkener. Drypp over dressingen. Legg en skje majones på hver tallerken.
Her har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.