Guide
Desserter til jul og nyttår
Foto: (Vitalina)
Riskrem med rød saus
Fremgangsmåte
- Pisk kremen stiv sammen med sukker.
- Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Smak til med sukker og vaniljesukker.
- Rød saus:
- Bland saft av rips, bringebær eller kirsebær en del sterkere enn når du drikker den.
- Kok opp saft og potetmel under omrøring.
- La saften bli kald og server til riskremen.
Mange lekre desserter finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
91 POENG
-
91 POENG
-
91 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
PortugalVolum: 0.50 l Pris: 199.90 kr Bestillingsutvalget85 POENG
Ris à l'amande
Fremgangsmåte
- Pisk kremen stiv sammen med litt sukker.
- Splitt vaniljestangen, og skrap ut frøene. Tilsett disse i kremen.
- Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens.
- Riv marsipanen på et rivjern. Hakk de skåldete mandlene grovt. Tilsett begge deler i kremen.
- Kirsebærsaus:
Lag en jevning av litt av saften og potetmelet. Ha resten av ingrediensene til sausen i kjele, og kok opp. - Ta kjelen av platen, og rør inn jevningen. Server sausen til riskremen.
Mange lekre desserter finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ItaliaVolum: 0.50 l Pris: 449.00 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
PortugalVolum: 0.50 l Pris: 199.90 kr Bestillingsutvalget85 POENG
Forsiden akkurat nå