Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 01 November 2002 - 01:00

    Norges første MMS kampanje

    Ringnes lanserte i sommer en ny alkoholholdig drikk, Rim. I første omgang er denne drikken kun tilgjengelig i barer. Derfor har Ringnes laget en salgskonkurranse for de 25 beste Rim-barene, basert på omsatt Rim volum pr 14.10.02. Et nytenkende og innovati
    01. november 2002
  • 01 November 2002 - 01:00

    Bli beste borddekker

    Bli med å slå rekorden i oppdekking og få ditt navn i Guinness book of records. Dagens rekord er på 2 minutter og 38 sekunder. Oppgaven er; to personer skal dekke et bord til 10 personer med tre retter.
    01. november 2002
  • 01 November 2002 - 01:00

    Kalorifattig likør til gjestene

    Allied Domecq lanserer nå en kalorivennlig likør på det norske marked. Kaloriinnholdet i kremlikøren Tia Lusso, er bare halvparten av hva som finnes i konkurrerende likører. Dermed kan du by gjestene på et alternativ.
    01. november 2002
  • 31 Oktober 2002 - 01:05

    Bloody Mary

    I disse halloween-tider passer det vel ekstra godt å servere en Bloody Mary. Med et navn som umiddelbart vekker interessen, og samtidig kanskje en undring over hvordan drinken har fått sitt navn? Svaret får du selvsagt her sammen med oppskriften. Skikkeli
    31. oktober 2002
  • 31 Oktober 2002 - 01:04

    Nyhetene på polet november 2002

    Novembernyhetene fra Vinmonopolet preges av mange gode men kostbare viner som gjerne skal ligge noen år før de kommer til sin rett. Men for deg som er på evig jakt etter gode viner til rundt hundre kroner, er det flere kandidater til favorittklassen.
    31. oktober 2002
  • 30 Oktober 2002 - 01:02

    Test av cognac VS

    Det er i alle fall konklusjonen fra Apéritifs blindtest av i alt 19 cognac VS. Vellaget er fellesnevneren for disse cognacene. Og det virker som om kvaliteten er blitt vesentlig bedre siden sist Apéritif testet denne enkleste av cognacklassene.
    30. oktober 2002
  • 30 Oktober 2002 - 01:00

    Har han funnet vinens krystallkule?

    Det er ikke enkelt å forutsi hvordan vinen vil bli på druestadiet, og når juicen er fermentert er det som regel for sent å korrigere ubalanse. Resultatet åpenbarer seg først når flaskene står i butikkhyllene eller når en vinjournalist tester vinen. Så hva
    30. oktober 2002
  • 29 Oktober 2002 - 16:40

    Akevitt mellom to permer

    Årets julegave til alle akevittelskere er allerede på plass i bokhandelen. Boken Akevitt - en norsk brennevinshistorie er ført i pennen av Norges eneste legale destillatør, Halvor Heuch, og omfatter det meste en trenger å vite om akevitt og norsk brennevi
    29. oktober 2002
  • 29 Oktober 2002 - 13:03

    Young Chef of the Year 2002

    Young Chef of the Year 2002 kåres 17. november på Sogn Videregående skole i Oslo. Konkurransen for kokker under 25 år setter fokus på Norges fremtidige stjernekokker og deres potensial. Arrangør er champagnehuset Moët & Chandon som lokker med fri reise og
    29. oktober 2002
  • 28 Oktober 2002 - 20:21

    Opplev våre spennende vinkurs i høst

    Apéritif arrangerer mange flotte vin- og matkurs - året rundt. Nå står det imidlertid igjen kun ett kurs denne høsten; Champagne . Alle våre kurs er åpne for alle som er interessert i å lære mer om de deilige dråper. Les videre og meld deg på. Kanskje s
    28. oktober 2002
  • 28 Oktober 2002 - 01:02

    Bli med og smak himmelsk champagne

    Ruinart er verdenskjent for sine karakterrike champagner. Andre produsenter i området misunner naturlig nok Ruinart for deres jordsmonn der druene dyrkes. Makan til viner, fulle av sjø, salt og fossile mineraler finnes knapt. Kun i Chablis kan du finne li
    28. oktober 2002
  • 28 Oktober 2002 - 01:01

    Cognac til et helt måltid

    At mesterkokker har gjesteopptreden på kjente restauranter, er ingen stor nyhet. Noe annet blir det når gjestekokken går sammen med en cognacprodusent og kun serverer cognac til maten. Apéritif testet Thierry Verrats kokekunst og Alain Louis Royers cognac
    28. oktober 2002
  • 27 Oktober 2002 - 01:01

    11. november i Oslo - Bli med på unik smaking av supre viner fra Bordeaux

    Vi tør påstå at du sjelden får anledning til å smake så mange flotte viner fra Bordeaux som det du serveres denne kvelden. Dette er viner som garantert vil fortelle deg hvorfor Bordeaux i generasjoner har fengslet vinelskere hele verden over. Gå ikke glip
    27. oktober 2002
  • 25 Oktober 2002 - 01:00

    Mouton-Rothschild lanserer 2000-årgangen i spesialflaske

    Helt siden 1945 har Château Mouton-Rothschild engasjert ledende kunstnere til å utforme etikettene, og det har alltid vært forventet at de skulle bestå av noe helt spesielt. For den eksepsjonelle årgangen 2000 brytes tradisjonen. Nå er det flasken som får
    25. oktober 2002
  • 24 Oktober 2002 - 08:00

    Apéritifs Polliste matcher mat og vin

    Apéritifs Polliste er utrolig nyttig for deg som er opptatt av å finne ut hva vinen du har kjøpt passer til av mat. Lenker til hele 3200 oppskrifter og artikler ligger nå på plass i selve Pollisten og gjør det å velge kombinasjonen av mat og vin til en fo
    24. oktober 2002
  • 24 Oktober 2002 - 01:00

    Tre irske ølannonser stanset

    I Irland er tre reklamefilmer for øl stanset for visning på fjernsyn grunnet en rekke klager fra publikum. Det dreier seg om reklamekampanjer fra selskapene Guinness, Coors og Carlsberg.
    24. oktober 2002
  • 23 Oktober 2002 - 01:02

    Test av mørkt øl 2002

    Tilbudet av mørkt øl har økt de siste årene til glede for de som setter pris på det som i følge ølelskeren er det eneste ekte ølet. Her har du valget mellom i alt 36 forskjellige sorter fra både inn- og utland.
    23. oktober 2002
  • 22 Oktober 2002 - 01:01

    Heller øl enn VSOP

    Jon Arne Bertelsen prøver med sedvanlig hellig overbevisning å frelse og deretter lede også sigarrøykeren inn på den smale sti for å finne det optimale drikkefølget. Nåden ligger i den perfekte balanse. Og den oppnås ikke i en VSOP, er Bertelsens klare bu
    22. oktober 2002
  • 21 Oktober 2002 - 01:03

    Jumbo smak - Mini fett

    Snack-a-Jacks, et sunt, magert og et potensielt uimotståelig mellommåltid for alle som elsker snacks, lanseres nå i Norge. Produktet har en luftig og sprø struktur, og er laget av en unik og patentert blanding av ris og mais.
    21. oktober 2002
  • 20 Oktober 2002 - 01:00

    BAR Apéritif er lansert

    Apéritif står bak årets mest spennende lansering for bransjen, nemlig fagbladet BAR Apéritif. Som skal gi baren og pubens medarbeidere etterlengtet faglig påfyll og inspirasjon til å gjøre en enda bedre jobb og dermed få enda mer fornøyde gjester. BAR kom
    20. oktober 2002
  • 20 Oktober 2002 - 01:00

    Ny fransk vinkategori lansert

    En revolusjonerende plan som vil gjøre det mulig for vinprodusenter i Frankrike å ta et skritt utenfor det strikte lovverket i Appellation Controlée er lansert for den franske regjeringen. Bak står garvede og profesjonelle vinmakere.
    20. oktober 2002
  • 18 Oktober 2002 - 01:02

    Negroni

    Negroni nytes ofte som aperitiff og er opprinnelig fra Firenze tidlig på 1900-tallet. Grev Camillo Negronis favorittdrink var Américano. For å gi drinken mer futt bestilte han den med Gin. Denne drinken bestilte han om og om igjen, så bartenderen døpte li
    18. oktober 2002
  • 17 Oktober 2002 - 01:00

    Mann bitt av ''død'' slange på flaske

    En bonde i det sentrale Kina ligger på sykehus og er nå på bedringens vei etter å ha blitt bitt av en slange som hadde ligget ett år på en flaske med sprit.
    17. oktober 2002
  • 16 Oktober 2002 - 01:03

    Test av Cabernet Sauvignon fra Australia

    Cabernet sauvignon fra Australia støter ingen, og er derfor en type vin du med stor grad av sikkerhet kan servere dine venner. I hvert glass med australsk cabernet sauvignon-vin er det nemlig masser av smak. Det er den entydige konklusjonen etter av Apéri
    16. oktober 2002
  • 16 Oktober 2002 - 01:00

    Burgund 2002 en av de største noen sinne?

    Vinprodusentene i Burgund snakker allerede om en stor årgang. Noen mener til og med at 2002 vil overgå de eksepsjonelle årene 1990, 1996 og 1999. I motsetning til andre områder i Frankrike og Europa som har slitt med haglstormer og uvær har Burgund hatt f
    16. oktober 2002