Jumbo smak - Mini fett

Snack-a-Jacks, et sunt, magert og et potensielt uimotståelig mellommåltid for alle som elsker snacks, lanseres nå i Norge. Produktet har en luftig og sprø struktur, og er laget av en unik og patentert blanding av ris og mais.
Redaksjonen
21 Oktober 2002 - 01:03

Med mindre enn 10% fettinnhold er Snack-a-Jacks fra Quaker Oats en lett oppkvikker når blodsukkeret begynner å dale, og oppfyller både salt-og-sukkerhunger for bevisste mennesker i farten. Det gode og fleksible mellommåltidet fra QUAKER OATS "for easy snacking, anytime, anywhere" finnes i to størrelser og i tre spennende smaker;
• Snack-a-Jacks MINI i smakene: Crispy SAVOURY SALTED (30g poser), Crispy CHEESE (30g poser) og Crispy CARAMEL (35g poser) (pris: ca kr 11,00).
• Snack-a-Jacks JUMBO i smakene JUMBO CHEESE (140g) og JUMBO CARAMEL (186g) (pris: ca kr 22,00).

Snack-a-Jacks MINI - pakket i 30 grams poser - er en lett og god snack når man er i farten mellom jobb og trening, skal hygge seg med venner eller som sofahygge med favorittprogrammet på TV.

De sprø og lette Snack-a-Jacks JUMBO har mindre fett enn andre riskaker som allerede er på markedet. Snack-a-Jacks JUMBO er ypperlige å spise som de er, eller med ost, grønnsaker, i lunsjpausen, etter skolen eller på tur.

QUAKER OATS Snack-a-Jacks MINI og Snack-a-Jacks JUMBO fås i velassorterte butikker i hele landet.

Noen raske tips til hvordan du kan bruke Snack-a-Jacks:
w Jumbo Pineapple Surprise
Ta en eller to skiver røkt skinke og legg disse på en Snack-a-Jacks JUMBO CHEESE. Tilsett en generøs dose naturell kremost og fersk, hakket ananas. Garner med gressløk og server med et stort glass kalt vann, gjerne med sitron.

w Jumbo Mediterranean Style
Legg noen blader ruccola på en Snack-a-Jacks JUMBO CHEESE. Tilsett en generøs dose naturell kremost, og garner med tomatskiver, fersk basilikum og italiensk salatkrydder.

w Philadelphian Jumbo
Smør en Snack-a-Jacks JUMBO CHEESE med Naturell Philadelphia ost, og garner med reddiker i skiver og hakket gressløk.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir torsken festfin
Dagens rett
Torsk med tapenade og lune tomater

Slik blir torsken festfin

Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet
Dagens rett

Søndagsmiddagen krever litt innsats, men det blir rikelig belønnet

Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Forsiden akkurat nå - 4

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik piffer du opp fredagsbiffen
Dagens rett
Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Slik piffer du opp fredagsbiffen

Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol
Ukens drink

Prøv denne kombinasjonen for en leskende og samtidig fyldig drink med moderat alkohol

Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her