Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 26 Mars 2007 - 16:00

    Strand Restaurant truet av konkurs

    Ærverdige Strand Restaurant i Bærum sliter økonomisk og det er kommunen som får skylda.
    26. mars 2007
  • 26 Mars 2007 - 13:00

    Lærer av Deli de Luca

    Deli de Luca er med på den internasjonale "Ten to Watch"-listen. Verden har noe å lære av kjeden, mener analyseselskapet IGD.
    26. mars 2007
  • 26 Mars 2007 - 10:00

    Rekordresultat fra Altia

    Altia har hatt et rekordår i Norge. Omsetningen endte på 1,3 milliarder kroner mens driftsresultatet ble 73,4 millioner. Adm. Dir. Stefan Norberg er fornøyd.
    26. mars 2007
  • 26 Mars 2007 - 02:00

    Cæsarsalat med spekemat

    Med spekemat i hus vil du raskt kunne tilberede en deilig og frisk Cæsarsalat, kanskje med italiensk hvitvin til?
    26. mars 2007
  • 25 Mars 2007 - 03:00

    Middelhavsgryte med lam

    I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du nyter det herlige vårværet.
    25. mars 2007
  • 23 Mars 2007 - 16:06

    Cognac-folket

    Vi drikker cognac som aldri før. I fjor ble det konsumert 0,7 liter cognac per innbygger.
    23. mars 2007
  • 23 Mars 2007 - 12:52

    Slik lager du Brandy Alexander

    Kremete og fyldig, søt og krydret - dette er en farlig god klassiker.
    23. mars 2007
  • 23 Mars 2007 - 12:33

    Økologiske viner i sterk vekst

    Interessen for økologiske viner øker i Norge. I fjor ble det solgt over 150.000 liter økologisk svakvin.
    23. mars 2007
  • 23 Mars 2007 - 11:36

    Geir Skeie ble Årets kokk

    Geir Skeie fra Mathuset Solvold ble Årets kokk og skal delta i Bocuse d'Or Europe 2008.
    23. mars 2007
  • 23 Mars 2007 - 10:00

    Kritisk til norsk sushi

    Sushirestaurant på Oslo-vis er ikke nødvendigvis skikkelige greier. Det mener den japanske ambassaden.
    23. mars 2007
  • 23 Mars 2007 - 00:41

    Skeie ble Årets kokk

    Geir Skeie fra Mathuset Solvold ble Årets kokk og skal delta i Bocuse d'Or Europe 2008.
    23. mars 2007
  • 22 Mars 2007 - 20:24

    Økning i cavasalget

    Salget av Cava i Spania er over 100 millioner liter for første gang. Årsaken er politisk.
    22. mars 2007
  • 22 Mars 2007 - 19:56

    Sterk vekst i salget av økoviner

    Interessen for økologiske viner øker i Norge. I fjor ble det solgt over 150.000 liter økologisk svakvin.
    22. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 15:50

    Apéritif - nå også med RSS

    Les de siste sakene fra Apéritif som RRS-feed, også kalt supersurfing.
    21. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 15:30

    Årets Kokk - Tina Marie Dingsøyr Vik

    Sjette og siste kandidat til Årets kokk ble årets Huldra i fjor og er en fremadstormende souschef hos Eivind Hellstrøm på Bagatelle.
    21. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 13:00

    Årets kokk - Roger Malmin

    Roger vant Norgesmesterskapet i Kokkekunst så tidlig som i 2002. Dette blir hans andre opptreden  i Årets kokk.
    21. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 10:00

    Franske vintopper går for skrukork

    Flere franske topp-produsenter går nå inn for skrukork, men de trenger drahjelp fra supermarkedkjeder.
    21. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 02:00

    Gryte a la Knut

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå midt i uken.
    21. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 18:50

    Årets kokk - Kjartan Skjelde

    Kjartan Skjelde driver en av Stavangers mest anerkjente restauranter. Dessuten har han masse erfaring fra utlandet.
    20. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 17:18

    Her er juryen til Årets kokk

    Halv ett førstkommende torsdag skal seks norske kokker kjempe om å bli Årets kokk. Her presenterer vi juryen, som er ledet av Bent Stiansen.
    20. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 13:00

    Årets kokk - Gunnar Hvarnes

    Gunnar er kaptein på det norske kokkelandslaget. Til daglig finner du ham på Gastronomisk Institutt i Stavanger.
    20. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 10:00

    Problemer i Sør-Afrika

    Flere sørafrikanske drue- og vinprodusenter har lagt ut eiendommene sine for salg på grunn av for stor produksjon både av vin og druer.
    20. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 02:00

    Uer fylt med kremost

    Hvit, fast i fisken og med en fabelaktig smak. Med denne herlige oppskriften kan du selv finne ut hvorfor uer er svært manges favorittfisk.
    20. mars 2007
  • 19 Mars 2007 - 19:08

    Spanjoler drikker mindre vin

    Spanias vinkonsum falt med nesten sju prosent per innbygger i fjor.
    19. mars 2007
  • 19 Mars 2007 - 16:30

    Årets kokk - Geir Skeie

    Geir Skeie har jobbet over store deler av landet og ute i Europa. Han er den andre kandidaten i Årets kokk 2007.
    19. mars 2007