Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 05 Juni 2009 - 01:00

    Grillet svinefilet med eksotisk saus

    Et deilig grillmåltid er perfekt å avslutte uken med, og denne lettlagde retten har fått et eksotisk preg.
    05. juni 2009
  • 04 Juni 2009 - 20:00

    Knivskarp konkurranse i NM i østersåpning

    Landets dyktigste østersåpner kåres søndag 7. juni under Oslo Race Week. Bli med på festen du også!
    04. juni 2009
  • 04 Juni 2009 - 19:30

    Dagens NM-oppskrift: Pepperbiff av svin

    Gjør som Anne Lise fra Åndalsnes og send inn din beste oppskrift til NM for amatørkokk.
    04. juni 2009
  • 04 Juni 2009 - 10:05

    Skikkelig Flavours på Hove

    I år blir det ekstra høy kvalitet på maten på Hovefestivalen.
    04. juni 2009
  • 04 Juni 2009 - 10:02

    Størst kreftrisiko

    I følge en stor nordisk undersøkelse er servitørene yrkesgruppen med størst kreftfare. Og verst har de mannlige servitørene det.
    04. juni 2009
  • 04 Juni 2009 - 01:00

    Skinkegrateng

    En deilig og rykende varm grateng rett fra ovnen er manges favoritt, og vår anbefaling denne torsdag.
    04. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 12:50

    Dagens NM-oppskrift: Glad Gris med hint av edle dråper

    Heidi fra Holmestrand har sendt sin beste oppskrift til NM for amatørkokk. Bli med du også og vinn tur til Cognac.
    03. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 11:24

    San Valentin renvasket

    Etter at politietterforskning knyttet til en forgiftningssak i Arendal nå er avsluttet, er Torres-vinen San Valentin frikjent.
    03. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 09:39

    Smaken av Norge serveringsklar

    I kveld går siste episode er TV2-serien Smaken av Norge. Erling Stenersen Sundal er kjøkkensjef når den nordnorskinspirerte menyen serveres til 750 gjester i Svolvær.
    03. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 09:36

    Smak av kysten også i Oslo

    Nå er også tre Oslo-restauranter med i nettverket av spisesteder som setter sin ære i å ha god sjømat på menyen.
    03. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 01:00

    Kyllingfilet i pita

    I dag frister vi med en saftig og smakfull rett som også er enkel og rask å lage.
    03. juni 2009
  • 02 Juni 2009 - 11:35

    18. juni i Oslo - Sommerens beste musserende med Bølgen

    Bli med på en unik smaking av 13 elegante champagner og musserende viner med en av landets fremste eksperter, Toralf Bølgen.
    02. juni 2009
  • 02 Juni 2009 - 01:00

    Tortellinisalat

    En herlig, velsmakende salat som også er enkel og rask å lage passer godt denne dagen.
    02. juni 2009
  • 01 Juni 2009 - 01:00

    Spekeskinke med vannmelon

    Rød, saftig, søt og forfriskende - sammen med spekeskinke er vannmelon en uslåelig kombinasjon.
    01. juni 2009
  • 30 Mai 2009 - 01:00

    Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og til pinseaften har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    30. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 17:00

    Fra kafe til restaurant

    Stallen i Horten går fra å være ren kafe til også å bli restaurant.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 15:00

    Utsetter hotellplaner

    Scandic Hotels prosjekt i Bodø blir kraftig forsinket.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 12:00

    Sommerfrisk epledrøm

    La deg friste av en lekker cocktail med friskt eple og herlig cognac i sommervarmen.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 11:00

    Suksess i Bergen

    Suksessen til den nye Ulriksbanen i Bergen har ført til press på restauranten på toppen av fjellet.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 11:00

    Utsetter bygging

    Røros Hotell velger å avvente byggingen av sitt spa- og fjellværeanlegg.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 09:00

    Serverte langreist mat

    Hotellkongen og miljøforkjemper Petter Stordalen hentet hvitfisk fra Columbia. Det er 1 000 mil unna Norge.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 01:00

    Entrecôte er kanskje det beste du kan slenge på grillen

    Hvis du marinerer kjøttet slik som i denne oppskriften, får du enda mer ut av godsakene. Og tilbehøret er ekstra smaksrikt og vegetarisk. Slik blir ingen glemt.
    29. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 17:00

    Åpner italiensk restaurant

    Soknatun kafeteria i Soknedal blir italiensk restaurant fra 1. juni når tre tyrkere setter i gang restaurantdrift.
    28. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 15:00

    Øker i Bodø

    Hotellbransjen i Bodø merker ikke mye til finanskrisen.
    28. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 13:00

    Sprit uten bevilling

    Hos Pizza & Kebab House i Gjøvik tilbyr de vodka, whisky, gin, konjakk, akevitt og brandy. Men de har ikke bevilling.
    28. Mai 2009