Friske, kalde drinker er perfekte i sommervarmen, men det er viktig at de har god syre og virker leskende.
Denne uken er bruker vi et brennevin som flere forbinder med peiskos, eller som en avec etter et bedre middag. Det er selvfølgelig cognac vi snakker om.
Her kan du se Apéritifs store test av cognac VSOP
Vi nordmenn elsker cognac, og bartendere over hele verden lager de lekreste cocktailer med utgangspunkt i cognac.
De siste årene har vi fått en rekke cognacer som ikke er tilsatt farge eller smaksemner, såkalte cognac brut, som er hva vi har benyttet her.
Det er Amund Arnesen på baren Dr. Jekylls i Oslo som har laget sin versjon på den klassiske cocktailen Brandy Alexander.
Denne drinken har en deilig eplesmak, og ved å legge kremen som et lokk på toppen av drinken får du virkelig frem alle de deilige smakene i cocktailen.
Vi ønsker deg en riktig god Pinse!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase .
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.
Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.