14 Desember 2012 - 08:41
Aase E. Jacobsen
Tittel
Dato
-
14. desember 2012
-
13 Desember 2012 - 18:05
Lag leverposteien selv
Inviter noen venner til et juleverksted hvor dere lager leverpostei sammen og benytter anledningen til å smake på godsakene. Selvsagt med en forsmak på julen i drikkefølget.13. desember 2012 -
13 Desember 2012 - 13:06
Verdens aller sterkeste øl
65 prosent er den nye rekorden for alkoholstyrke for øl.13. desember 2012 -
13 Desember 2012 - 12:40
Test av juleølet 2012 - Alkoholfritt juleøl
13. desember 2012 -
13 Desember 2012 - 12:39
Test av juleølet 2012 - Juleøl med inntil 4,75 prosent
13. desember 2012 -
13 Desember 2012 - 12:38
Test av juleølet 2012 - Juleøl med 4,75 - 6,9 prosent
13. desember 2012 -
13 Desember 2012 - 12:37
Test av juleølet 2012 - Juleøl med 7 - 8,9 prosent
13. desember 2012 -
13 Desember 2012 - 12:36
Test av juleølet 2012 - Juleøl med 9 prosent og mer
13. desember 2012 -
13 Desember 2012 - 06:00
Cava i toppklassen
Disse cavaene har kvaliteter som gjør at de uten problem kan erstatte selv de beste champagner.13. desember 2012 -
12 Desember 2012 - 06:00
Ekstra vellaget musserende
Denne musserende vinen er både svært god og i moteriktig klar glassflaske.12. desember 2012 -
11 Desember 2012 - 16:36
Historien om Cristal champagne
Cristal har nærmest druknet i bling-bling og hip-hop. Bak det man skulle tro var en hype skjuler det seg en champagne som er blant de meste raffinerte som lages og dessuten en fantastisk historie.11. desember 2012 -
10 Desember 2012 - 16:35
Slik finner du drikke til kveldkosen og småretter
Til kveldskosen passer det alltid godt med velvalgt drikke uansett tid på året.10. desember 2012 -
10 Desember 2012 - 16:27
Slik velger du drikke til julens gode pålegg
Julepålegg kan bli til et helt måltid og da fortjener det passende drikke til.10. desember 2012 -
06 Desember 2012 - 12:46
Ny leder i Journalistlaget vurderer å innskrenke ytringsfriheten
«Vær Varsom revideres. Bør medienes omtale av alkohol strammes inn av hensyn til alkoholreklameforbudet?» Spør Thomas Spence på Twitter. Den kommende lederen av journalistlaget vil dermed innskrenke ytringsfriheten.06. desember 2012 -
06 Desember 2012 - 07:00
Få smaken på gammel vin
Folk med sans for vellagret bordeaux kommer til å slåss om førsteplassen i polkøen denne torsdagen. Og de som har ventet på en ny runde med gammel vin fra Rivesaltes.06. desember 2012 -
06 Desember 2012 - 06:00
Prøv en riesling til julematen
Ikke alle liker øl og akevitt. En riesling som denne derimot hamler opp med det meste.06. desember 2012 -
05 Desember 2012 - 12:41
Sild som tapas
Lag en rekke tapasretter av fersk sild og du har et festmåltid som gir lite utslag på matbudsjettet. Lett å finne godt drikke til er det også.05. desember 2012 -
05 Desember 2012 - 06:00
Dette stjernevinmakerparet lager knallgode rieslinger til veldig gunstige priser
Denne rieslingen er etter prisnedsettelsen et utrolig godt kjøp.05. desember 2012 -
01 Desember 2012 - 12:44
Slik velger du riktig drikke til kveite
Ved å velge en av disse vinene får du mer ut av festmåltidet med kveite i hovedrollen.01. desember 2012 -
01 Desember 2012 - 10:30
Slik går du fram når du skal finne drikke til julebaksten
Det finnes alternativer til kaffen når julekakene kommer på bordet.01. desember 2012 -
29 November 2012 - 15:10
Prøv en helt unik sherry
Om du ennå ikke har oppdaget tørr sherrys egenskaper som matvin, bør du benytte denne anledningen.29. november 2012 -
27 November 2012 - 13:55
Usedvanlig godt kjøp fra Rioja
Her får du imponerende mye velsmakende riojavin for pengene.27. november 2012 -
26 November 2012 - 20:47
Årets beste kokebok fra Hellstrøm
Etter å ha vært nominert i alt fire ganger er det endelig Eyvind Hellstrøms tur til å stikke av med prisen for Beste norske kokebok.26. november 2012 -
26 November 2012 - 19:55
Norges aller beste eplemoster
Det er epler fra to lidenskapelige eplebønder i Gvarv i Telemark som gir den beste eplemosten i år.26. november 2012 -
26 November 2012 - 10:28
Storstilt feiring av kokeboka og eplemosten
Bli med på utdeling av prisen for Beste norske kokebok og Norges beste eplemost, få spennende smaksprøver og vinn bokpakke til kr 2000 - helt gratis!26. november 2012