Aase E. Jacobsen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 12 Desember 2013 - 14:20

    Fjellmat og slikkepott til topps

    Arne Brimis storverk fra Vianvang og Lise Finckenhagens kakebok ble Beste norske kokebok 2013.
    12. desember 2013
  • 12 Desember 2013 - 06:00

    Ekstra gode rødvinskjøp fra California

    Californisk kan nå i stor grad konkurrere med europeisk, ikke bare på kvalitet, men også pris.
    12. desember 2013
  • 11 Desember 2013 - 06:00

    Julens beste rødvinskjøp

    Her får du alt du leter etter i en rødvin: god karakter og et visst lagringspotensial for en liten penge.
    11. desember 2013
  • 07 Desember 2013 - 13:00

    De beste juleølene fra butikken

    Her ser du hvilke juleøl du skal plukke med deg fra neste butikkbesøk.
    07. desember 2013
  • 04 Desember 2013 - 14:11

    Norges eneste virkelige kakedronning

    Det er ingen som kan konkurrere med Lise Finckenhagen når det kommer til kaker og lekenhet.
    04. desember 2013
  • 04 Desember 2013 - 13:30

    Sats på 2010 fra Bordeaux

    Er du på jakt etter solide flasker å putte i kjelleren, er 2010-årgangen fra Bordeaux gode kandidater.
    04. desember 2013
  • 04 Desember 2013 - 12:25

    Nyhetene på spesialpolet desember 2013

    Når spesialpolene satser på bordeaux anno 2010, er det for at du skal legge dem i kjelleren.
    04. desember 2013
  • 03 Desember 2013 - 11:40

    Hjertelig julevin

    Jeg er vanligvis skeptisk til «julete» eller dillete innpakning, men denne vinen overbeviser.
    03. desember 2013
  • 02 Desember 2013 - 10:49

    Fristende hjerneføde

    Studentkokeboka gjør det fristende å være student, også når det kommer til maten.
    02. desember 2013
  • 29 November 2013 - 10:19

    Frister med Jotunheimen

    Arne Brimis store kokebok viser at det skjer mye godt på Norges tak.
    29. november 2013
  • 28 November 2013 - 17:59

    Nye fristende eplekaker

    Her er en åtte fristende oppskrifter på spennede eplekaker
    28. november 2013
  • 27 November 2013 - 11:50

    Portvin til jul

    Denne høsten har bydd på mye god portvin til gode priser. Disse er fortsatt tilgjengelig.
    27. november 2013
  • 26 November 2013 - 13:50

    Knallkjøp fra Puglia

    Det er utvilsomt druen negroamaro som gir den mest autentiske smaken av Puglia.
    26. november 2013
  • 26 November 2013 - 10:29

    Bakemesteren slår til igjen

    Sverre Sætre beviser med Bakeboka at han behersker også grovere bakverk.
    26. november 2013
  • 23 November 2013 - 19:46

    Hellstrøm til hverdags

    Selv etter en lang rekke kokebokutgivelser klarer Eyvind Hellstrøm å fornye seg.
    23. november 2013
  • 22 November 2013 - 15:30

    God cognac trenger tid

    Far og sønn Fillioux følger ikke klokka, men smaker og memorerer, gang på gang, når de skal sette sammen en ny cognac. De tillater aldri noen snarveier. God cognac trenger nemlig tid – lang tid.
    22. november 2013
  • 22 November 2013 - 10:05

    Nordmenns favorittbordeaux

    Château Laroque er blitt en institusjon på det norske markedet etter mer enn 20 års tilstedeværelse. Vinen herfra er gjerne nordmenns første møte med St. Emilion, og kvaliteten er bedre enn noensinne.
    22. november 2013
  • 21 November 2013 - 16:55

    Ta en titt på auksjonsvarene

    Mandag finner Norges første vinauksjon sted, og denne helgen kan du se nærmere på flaskene som tilbys.
    21. november 2013
  • 21 November 2013 - 13:26

    Årets fem beste norske kokebøker

    Blant årets 39 nye norske kokebøker, er det disse fem som peker seg ut som årets beste.  
    21. november 2013
  • 21 November 2013 - 06:00

    Sherry til peiskosen

    Tørr sherry er ikke bare utmerket matvin, men gjør seg også foran peisen. Må det være søtt, finnes det også gode sherryer som er det.
    21. november 2013
  • 20 November 2013 - 10:55

    Lammegryte med spansk twist

    Når lammekjøttet får smak av Spania, er det naturlig at også drikkefølget kommer derfra.
    20. november 2013
  • 20 November 2013 - 06:00

    Årets ferskeste vin er her

    2013 viser seg som en god årgang for beaujolais nouveau. Liker du ikke så fersk vin, har området også annet godt å by på.
    20. november 2013
  • 14 November 2013 - 15:00

    Finalistene i Årets Øl-Innovasjon er klare

    Årets aller mest spennende nyvinninger på ølfronten kommer fra Vest-, Sør- og Østlandet.
    14. november 2013
  • 14 November 2013 - 06:00

    Dansk kirsebærvin til osten

    Legg fordommene til side og prøv en av disse spennende kirsebærvinene til osten eller sågar viltet.
    14. november 2013
  • 13 November 2013 - 13:55

    Københavns ølparadis

    Med to barer i København, inkludert en butikk, har Mikkeller markert seg ettertrykkelig på byens ølkart.
    13. november 2013