En forrett, kveldsrett eller sågar dessert hvor pærer kombineres med god ost.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
En forrett, kveldsrett eller sågar dessert hvor pærer kombineres med god ost.
Selv en så enkel rett som denne gir mersmak. Server den som forrett, tilbehør eller smårett med brød til.
Denne suppen gjør seg godt som forrett. Masse deilig smak som skjerper appetitten.
Kombinasjonen av ørret, eple og sellerirot gir en svært så delikat rett. I denne oppskriften kan du fint bruke hvit fisk som torsk eller sei.
God sommerrett som kan lages både som forrett og hovedrett
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Skagenrøre er en kjempegod skalldyrsalat som du skal legge på en toast. Du kan også bruke den på koldtbordet eller som en forrett med litt salat til.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Om alle trår til så lager dere sammen en tre-fire småretter som sammen utgjør et tapasbord. Forslag får du i oppskriften.
Herlige kamskjell smaker ekstra godt med fenikkel og vinterens beste sitrus. Denne lekre retten kan du imponere med
Sei kan brukes på mange måter. Det viser denne retten der mange ingredienser i den tradisjonelle tacoen er byttet ut og gir deg spennende smaker.
På samme måte som flesk og duppe er innlandets hverdagskost, er torsk med flesk og poteter, kystfolkets. Denne oppgraderte utgaven er så god at den kan serveres som enten hovedrett, smårett eller forrett.
Ceviche er både syrlig og med et lett chilibitt. Det er det som er en av suksessfaktorene i denne retten.
Med en slik forrett blir vennefesten en suksess med disse lettagete munnfullene med skalldyrfylte torskeruller som også er perfekte til et koldtbord.
Olivenpasta - tapenade gir veldig mye smak til en risotto. Med litt tørket sopp i tillegg blir det et fullverdig måltid.
Følger du denne oppskriften kan vi love degn en spennende vri på en populær rett som du bruke som forrett eller til en liten lunsj.
Server noe som virkelig overrasker ved siden av forretten eller hovedretten. Kuvertbrød som er røde. Her er den enkle oppskriften.
Disse krokettene smaker fantastisk godt. Klippfisken passer perfekt som innmaten rund den sprø skorpen. Masse annet godt skal også inni.
Jordskokksuppe er lettlaget, ca 20 minutter, og passer som forrett og hovedrett. Ikke nok med det - du kan helle den på termosen og ta den med på tur.