Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne varme salaten kan nytes alene eller til kokt fisk.
Fløtegratinering er nordmenns favoritt. Det behøver ikke alltid være poteter. Med stilk- eller stangselleri får du en ny opplevelse av fløtegratinering.
Sterk paprika er et annet kjennetegn på en gulasj. I denne oppskriften er det brukt tabasco og chili. Foretrekker du en mildere smak, er paprikabasert en god løsning
I denne oppskriften kan du velge mellom to grønnsaker. Uansett hvem av dem du velger blir det et deilig måltid.
Dette er en vegetarrett med brokkoli som virkelig har mye smak. Du lager den på maks 20 minutter.
Auberginesaus heter baba ganoush i Midtøsten hvor den er en selvfølge på matbordet. Den fyldige sausen gir denne vegetarretten ekstra mye smak.
Dette er en rett som jeg ble servert på en reise i Russland, og som senere er blitt veldig godt mottatt her hjemme.
I denne indiskinspirerte vegetarretten er det mye krydder krydder. Det kommer du til å elske.