Så enkelt lager du ovnsbakt asparges i en ildfast form. Dryss over hvitløk, basilikum, salt og pepper. På 15 minutter kan du servere som forrett eller hovedrett.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Så enkelt lager du ovnsbakt asparges i en ildfast form. Dryss over hvitløk, basilikum, salt og pepper. På 15 minutter kan du servere som forrett eller hovedrett.
Spander litt krefter på kjøkkenet, og du tryller frem et festmåltid ved hjelp av den yppigste gule hollandaise og nydampet kål.
Tomater kan grilles hele eller i båter/skiver. Større tomater gir bedre grillresultat, og bifftomatene egner seg naturlig nok best.
Dette er slik du skal servere smørdampe kål og servere med sprøstekt baconbiter og sjampinjongskiver.
Denne paien kan serveres lun eller kald sammen med en enkel salat.
Disse deilige tomatene fungerer ypperlig til tapas, koldtbord eller som nydelig tilbehør til både fisk, fugl og kjøtt.
Legg den deilige fennikelen i ovnen og la den den godgjøre seg før den får et dryss av osten.