Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus. Lager du dobbelt porsjon har du til neste middag også.
Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus. Lager du dobbelt porsjon har du til neste middag også.
Ovnsbakt paprika smaker deilig. Her er paprikasalaten som du kan servere til tapas eller som tilbehør til en grillmiddag.
Klart du kan steke blomkål. Gjør du det med persille, hvitløk, sitronskall og parmesan kan vi love deg et herlig måltid. Bare følg den enkle oppskriften.
Slik lager du hjemmelaget tomatsaus. Sausen er super på pizza, til pasta, og tilsetter du 3-4 dl vann og 1 hønsebuljongterning blir en deilig tomatsuppe.
Saltkokte Canaripoteter med rød og grønn mojosaus er perfekt på tapasbordet.
En fargerik, søt og syrlig plommesaus smaker perfekt til en saftig reinsdyrbiff, svin- eller lammefilet og kalkun
Her er oppskriften på en maderiasaus som er rask og enkel å lage. Du kommer helt sikkert til å bli fornøyd med resultatet.
Alle liker stekte potetbåter. Her har du en enkel oppskrift som gir deg perfekt resultat på 30 minutter.
Denne soppsausne smaer veldig godt til alt fra fisk til kylling, lam og storfe.
Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.
Hjemmelaget bearnaisesaus er noe alle kan klare. Følg denne enkle oppskriften.
Røsti passer til både kjøtt og fisk. Men du kan også servere den som egen smårett.
Dette er det perfekte følge til spekemat. Dessuten veldig enkelt å lage.
Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.
Bruker du mandelpotet til mosen får den en flott farge. Også med hvitløk, smør og pepper som blir det ren luksus for en billig penge.
Choronsaus er en béarnaisesaus som er tilsatt litt tomatpuré. Den smaker deilig til for eksempel en kalkunfilet i kombinasjon med skalldyr.
Asparges trenger svært lite varmebehandling, men tåler likevel å bakes i ovnen. Selv som i dette tilfellet med pancetta (eller svært tynne skiver av bacon), uten å miste spensten og samtidig med at pancettaen blir sprø.