Det smaker herlig til det meste. Fløtegratinerte poteter er enkelt å lage. Her får du oppskriften som gjør det til en lek å lage.
Det smaker herlig til det meste. Fløtegratinerte poteter er enkelt å lage. Her får du oppskriften som gjør det til en lek å lage.
Saltbakte løk er deilig til stekte kjøtt- og fiskeretter eller som en vegetarrett sammen med for eksempel ratatouille.
I Mexico kalles denne squashretten calabacitas, og der serveres den alene eller til kjøtt.
Her er oppskriften på hvordan skikkelig rødkål skal lages og smake.
Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.
Rotgrønnsaker og poteter smaker herlig. Gi dem litt tide i ovnen og du vil opplagt bli en helt med denne oppskriften.
Når poteter lages på denne måten, trenger du mindre kjøtt (eller fisk) per person.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Det er så enkelt å lage din egen tacosaus. Og ikke minst, den holder seg i kjøleskapet i minst to uker.
Røsti er perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter, men kan også serveres som en rett alene gjerne med litt salat og spekeskinke.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
Bresert nykål er et lekkert tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.
Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.
Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.
Hjemmelaget sriracha er den spicy chilisausen alle kokker sverger til.
Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.
Bruker du mandelpotet til mosen får den en flott farge. Også med hvitløk, smør og pepper som blir det ren luksus for en billig penge.
Choronsaus er en béarnaisesaus som er tilsatt litt tomatpuré. Den smaker deilig til for eksempel en kalkunfilet i kombinasjon med skalldyr.