Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 40 minutter

    Det smaker herlig til det meste. Fløtegratinerte poteter er enkelt å lage. Her får du oppskriften som gjør det til en lek å lage.

  • 40 minutter

    Saltbakte løk er deilig til stekte kjøtt- og fiskeretter eller som en vegetarrett sammen med for eksempel ratatouille.

  • 40 minutter

    I Mexico kalles denne squashretten calabacitas, og der serveres den alene eller til kjøtt.

  • placeholder
    40 minutter

  • 40 minutter

    Her er oppskriften på hvordan skikkelig rødkål skal lages og smake.

  • 40 minutter

    Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.

  • 40 minutter

    Rotgrønnsaker og poteter smaker herlig. Gi dem litt tide i ovnen og du vil opplagt bli en helt med denne oppskriften.

  • 40 minutter

    Når poteter lages på denne måten, trenger du mindre kjøtt (eller fisk) per person.

  • 40 minutter

    Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.

  • 40 minutter

    Det er så enkelt å lage din egen tacosaus. Og ikke minst, den holder seg i kjøleskapet i minst to uker.

  • 40 minutter

    Røsti er perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter, men kan også serveres som en rett alene gjerne med litt salat og spekeskinke.

  • 40 minutter

    En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.

  • 40 minutter

    Deilig tilbehør til grillmat

  • 40 minutter

    Bresert nykål er et lekkert tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.

  • 40 minutter

    Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.

  • 35 minutter

    Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.

  • 35 minutter

    Hjemmelaget sriracha er den spicy chilisausen alle kokker sverger til.

  • placeholder
    35 minutter

  • 30 minutter

    Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.

  • 30 minutter

    Bruker du mandelpotet til mosen får den en flott farge. Også med hvitløk, smør og pepper som blir det ren luksus for en billig penge.

  • 30 minutter

    Choronsaus er en béarnaisesaus som er tilsatt litt tomatpuré. Den smaker deilig til for eksempel en kalkunfilet i kombinasjon med skalldyr.

Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget
Dagens rett

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget

Breiflabb er kongen av fiskedisken. Derfor må den få lov å skinne på tallerkenen. Med dette tilbehøret gjør den det til gangs.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

I dag serverer du biffen i paien
Dagens rett

I dag serverer du biffen i paien

Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Enda raskere om du bruker ferdig paideig fra butikken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken