Supper

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Prøv en deilig jordskokksuppe. Med panerte torskekjaker vil denne suppen få mye oppmerksomhet rundt middagsbordet.

  • 15 minutter

    Prøv en kremet og god aspargessuppe - naturligvis med bacon.

  • 30 minutter

    Paprika inneholder masser av C-vitamin, og serverer du denne suppen sammen med grovt brød, øker paprikaen også inntaket av jern betraktelig. Her har du en oppskrift på suppen som vil dekke C-vitaminbehovet ditt for dagen.

  • 40 minutter

    Slik skal en ekte bouillabaisse lages og smake.

  • 15 minutter

    Denne suppen er perfekt om du har paprika du trenger å bruke opp. Enkel er den også. Her har du oppskriften.

  • 2 timer

    Dette har vært selskapsmaten frem for noe i hele Vestfold. Suppen stelles til på samme vis overalt, selv om grønnsakene kan variere noe.

  • 45 minutter

    Denne type thai hot and sour-suppe kalles gjerne Tom yum kung og har reker som base og ingrediens.

  • 2 timer

    Hva slår god gammeldags ertesuppe? Her får du oppskriften, og har du rester i kjøleskapet kan du kan fint bruke dem.

  • 40 minutter

    Det finnes knapt noen enklere måte å oppnå god smak på for med et tilnærmet nullbudsjett enn denne suppen. Poteter og løk er som kjent noe av det billigste som fås kjøpt.

  • 20 minutter

    Alle liker suppelapskaus, og like mange vil like denne smakfulle varianten med enkle ingredienser å få tak i. På 20 minutter er den serveringsklar.

  • 30 minutter

    Etter en lang dag i vær og vind, er det denne suppen sjelen din trenger. En ekte Lofotfiskesuppe, proppfull av næring.

  • 30 minutter

    Dersom du er tilhenger av å lage noe lettvint, og tilbringe mest tid i sofaen, anbefaler vi fransk løksuppe. Enkelt å lage og smaker kjempegodt.

  • 30 minutter

    Bouillabaisse er den mest berømte fiskesuppen i verden. Ikke uten grunn.

  • 40 minutter

    En deilig fiskesuppe med mye smak. Stjerneanisen setter en ekstra spiss. Du kan bruke den både som hovedrett og forrett.

  • 45 minutter

    Jordskokk er en gammel kulturplante, som ble utkonkurrert av poteten for 300 år siden. Men den finnes fortsatt her til lands, og er en kjempegod og sunn grønnsak.

  • 35 minutter

    Dette blir din nye favoritt - denne suppen er både flott å se på og enkel å lage

  • 40 minutter

    Den franske spesialiteten bouillabaisse er enklere å lage enn å uttale. Det er rett og slett en rett der fiskerne bruker det de har fått i garnet.

  • 40 minutter

    Mais og hummer er en fabelaktig kombinasjon. Bare prøv denne suppen.

  • 20 minutter

    Her får du en svært enkel grunnoppskrift på grønnsakssuppe som kan varieres i det uendelige, alt etter hvilke grønnsaker du liker best.

  • 20 minutter

    Paprikasuppe er krydret og varmende, og med denne søtlige sausen får det en ekstra piff.

  • 15 minutter

    Prøv denne usedvanlig enkle, men fyldige grønnsakssuppen til middag i dag.

Forsiden akkurat nå
Slik lager du margarita - vanlig eller frozen - og med smak av granateple
Ukens drink

Slik lager du margarita - vanlig eller frozen - og med smak av granateple

Den fungerer også som en forsiktig start på julebordsesongen. For en ekstra norsk vri kan du velge tyttebær i stedet for granateple.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig
Ukens kake
Saftig krydderkake med tyttebær i langpanne

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig

Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sensasjonell førsteplass til Himkok

I kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Beste kjøp er en bordeaux i magnum
+
Tester

Beste kjøp er en bordeaux i magnum

Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming
Dagens rett

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming

Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her
+
Godbiter i pollisten

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her

Chinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.

Les hele saken