Basen i denne suppen består av brokkoli og potet. Med forslaget til topping blir den ekstra smaksrik og mettende.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Basen i denne suppen består av brokkoli og potet. Med forslaget til topping blir den ekstra smaksrik og mettende.
Her er en kjapp og enkel versjon av varmende, galisisk kjøttsuppe med kikerter.
Raskt og enkelt lager du denne retten som nesten gjør seg selv. Du kan like gjerne servere den kald på varme sommerdager.
Potet- og purresuppe er herlig kosemat, og med skinke og ekstra grønnsaker metter det ekstra godt.
Her får du en kremet versjon av den klassiske fiskegryten bouillabaisse.
Bouillabaisse er en tradisjonell provençalsk fiskegryte med opprinnelse i havnebyen Marseille. Her har du oppskriften.
Har du tatt vare på restene etter en kalkunmiddag kan du lage en deilig smaksrik suppe. Du skal bruke blant annet skroget sammen med restene av kjøttet, og selvfølgelig andre godsaker.
Spinatsuppe er veldig godt og tilsvarende sunt. Den kan serveres både varm og kald.
I Spania viker de ikke for sterke smaker og spesielt ikke når det er tomat som er hovedingrediensen.
Ekte gulasjsuppe fra Ungarn er noe som varmer og metter. Her har du oppskriften.
Denne retten har sitt opphav i La Mancha i Spania. Det får du merke når du skal bruke manchego-ost i en skål ved siden av.
Skal du lage en suppe som har mye smak og skal mette mange, har du oppskriften her.
Her er oppskriften på en fiskesuppe med mye smak fra fiskekraft og ikke minst tilbehøret rouille, som får fart på smaksløkene.
Med pølser får minestronen ekstra dybde og metter enda bedre. Her er oppskriften.
Gresskarsuppe hører høsten til. Prøv denne nydelige varianten.
Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Imidlertid kreves det av deg som kokk at du er med på spillet når det gjelder tilleggsingrediensene.
Å lage tomatsuppe hjemme på kjøkkenet er så enkelt at du kanskje ikke vil tro det. Dessuten smaker hjemmelaget best. Bruk store og godt modne tomater for å få mest mulig smak.
Du lager neppe en løksuppe raskere enn denne. Dessuten er det slik franskmennene lager den. Ingrediensene koster bortimot null.
Kombinasjonen av safran og fiskekraft beriket med krabbe gir mye smak som rundes av med fløte.
Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat?