Supper

oppskrifter.webp
  • 45 minutter

    Kombinasjonen av safran og fiskekraft beriket med krabbe gir mye smak som rundes av med fløte.

  • 30 minutter

    Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat?

  • 30 minutter

    Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.

  • 10 minutter

    Suppe trenger ikke være varm for å være god. Denne avkjølende avokadosuppen er perfekt for late sommerdager.

  • 30 minutter

    Nyt denne enkle, men gode nudelsuppen med ingefær, karri og grønnsaker.

  • 30 minutter

    Her får du oppskriften på en fargerik og velsmakende karrisuppe med blåskjell og herlig tunfiskfilet.

  • 20 minutter

    Blåskjell er en sikker vinneren om sommeren. Inviter til denne deilige blåskjellgryten med dill og paprika.

  • 3 timer

    Dra frem denne oppskriften om du vil servere en forrett som imponerer. Denne suppen lages av hvite bønner, og servert med vaktelegg, torsk og trøffelolje, gjør den seg også godt på Instagram.

  • 40 minutter

    Ingenting er så godt som en gryte med ishavsrøye, blåskjell og reker. I denne oppskriften bruker du fiskekraft som du lager selv, men du kan også bruke fiskebuljong.

  • 1 time

    Det er enkelt å lage din egen fiskekraft. Det praktiske er at du kan fryse den og bruke den når som helst. Her er oppskriften.

  • 40 minutter

    Seafood chowder er en tykk skalldyrsuppe med både blåskjell, hvit fisk og reker.

  • 30 minutter

    Prøv en italiensk klassiker - minestrone - denne gangen uten kjøtt.

  • 25 minutter

    En enkel jordskokksuppe blir lett mer raffinert med stekt kamskjell og østers.

  • 35 minutter

    Bruk gjerne skogssopp til denne retten, men sjaminjong fra butikken går også utmerket.

  • 20 minutter

    I denne oppskriften på fiskesuppe med blåskjell og reker gjør vi det litt lettvint med en suppepose. Sammen med ferske reker og blåskjell smaker den deilig.

  • 15 minutter

    En svært enkel men smaksrik suppe som du lager på veldig kort tid. For enda mer smak, følge våre tips.

  • 30 minutter

    Litt krydder i hverdagen hjelper på det meste. Denne Thai-kyllingsuppen med sopp, Tom Kha Gai, er ikke noe unntak. På en halvtime har du et deilig måltid.

  • 20 minutter

    Reker smaker perfekt oppi en smaksrik fiskesuppe som denne som får ekstra karakter fra safran.

  • 2 timer

    Dette er en skikkelig toscansk klassiker. Med alle de gode ingrediensene blir det et måltid du ikke kommer til å glemme, og garantert kommer til å servere igjen.

  • 15 minutter

    Av bortglemte, dvaske gulrøtter kan du trylle frem en herlig suppe. Gulrotsuppe er fantastisk om vinteren, og noe av det beste du kan lage.

Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bobler, sjømat og sommerstemning
Matkurs og vinkurs
Winedinner 22. mai i Oslo

Bobler, sjømat og sommerstemning

Den 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatfat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken