Prøv denne mettende fiskesuppen. Med smeltet smøreost blir den ekstra kremet.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Prøv denne mettende fiskesuppen. Med smeltet smøreost blir den ekstra kremet.
En skalldyrsuppe der du kan legge til det du får tak i av skaldyr og også hvit fisk.
Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Imidlertid kreves det av deg som kokk at du er med på spillet når det gjelder tilleggsingrediensene.
Blomkålsuppe er både rik på smak og en mettende middagsrett. Her gir vi den et lite ekstra piff. Du og dine blir garantert fornøyd.
Har du plukket mye sopp, kan du lage en herlig skogsoppsuppe. Her er den enkle oppskriften du garantert kommer til å bruke igjen.
Lag en blåskjellsuppe som virkelig setter smaksløkene i sving. Du skal ha i både kokos, sellerirot og ingefær. Og selvfølgelig hvitvin.
Løksuppe er en favoritt for mange. Med varme quesadillas, eller det mange vil kalle et alternativ til ostesmørbrød, har du en deilig vegetarrett.
Dersom du er tilhenger av å lage noe lettvint, og tilbringe mest tid i sofaen, anbefaler vi fransk løksuppe. Enkelt å lage og smaker kjempegodt.
Blomkålsuppe er en klassiker. Hvis du vil gjøre en liten vri skal du tilsette timian og sitron. Dermed får suppen en ny dimensjon. Her er oppskriften.
Vi spritet opp den klassiske blomkålsuppa med to virkelige eksklusive norske produkter. kamskjell og spekeskinke. På 20 minutter har du den på bordet.
Ha røkt ishavsrøye i blomkålsuppen og du får en smaksopplevelse av de sjeldne.
Å servere kyllingen på denne måten er tidsbesparende, uten at det går ut over smaken. Du kan velge hvilken som helst annen suppe å legge kyllingbitene oppi.
Lag en deilig kyllingsuppe som er god og varmende, og med et absolutt preg av India.
Her får du oppskriften på en fargerik og velsmakende karrisuppe med blåskjell og herlig tunfiskfilet.
Trodde du at appelsin, gulrot og ingefær ikke passer sammen? Prøv denne oppskriften så innser du raskt at du tok feil.
Rødbetesuppen borsjtsj eller borscht stammer fra Ukraina, men lages over hele Øst-Europa. Den kan lages med og uten kjøtt, som her med lam.
Borscht er en tradisjonell ukrainsk rett. Det sies at den er bedre andre dagen den varmes opp, og enda bedre tredje dag.
Koker du kyllingen ferdig dagen før, så sparer du tid. Kyllingkraften blir til en nydelig saus. Her den enkle oppskriften.
Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.
Thailandsk oksehalesuppe er proppfull av spennende smaker. Den tar riktignok litt tid å lage, men ventetiden får du igjen i mangfold.
Denne Thai kyllingsuppen med kokosmelk - Tom Kha Gai og litt andre godsaker som chili lager du et herlig måltid på 15 minutter.