Har du skall og rester etter reker, er denne oppskriften en super måte å få brukt dem på.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Har du skall og rester etter reker, er denne oppskriften en super måte å få brukt dem på.
Her er en kjapp og enkel versjon av varmende, galisisk kjøttsuppe med kikerter.
Her er suppen du skal lage om du inviterer til bryggefest! Med nyfisket hovedingrediens og selvplukket tang, blir dette underholdning for store og små.
Gulyásleves er en ungarsk suppe laget av biff, grønnsaker, malt paprika og andre krydder. Her finner du oppskriften.
Mulligatawny er en indisk suppe med linser og karri, og i dette tilfellet også høns. Her finner du den enkle oppskriften.
Paprikasuppe er krydret og varmende, og med denne søtlige sausen får det en ekstra piff.
Her får du en svært enkel grunnoppskrift på grønnsakssuppe som kan varieres i det uendelige, alt etter hvilke grønnsaker du liker best.
Det er enkelt å lage din egen fiskekraft. Det praktiske er at du kan fryse den og bruke den når som helst. Her er oppskriften.
Denne suppen vil glede mange rundt bordet. Hvis du ikke har tilgang til viltkjøtt, kan du blant annet bruke rester av rester av stek.
Her har du oppskriften på fiskegryte med deilige ingredienser som setter ekstra smak. Dette vil være en suksess på middagsbordet.
Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.