Hvis du fyller lammelåret slik vi foreslår i denne oppskriften får du en smaksopplevelse av de spjeldene..
Hvis du fyller lammelåret slik vi foreslår i denne oppskriften får du en smaksopplevelse av de spjeldene..
Denne deilige retten med lammelår er komponert ev den kjente kokken Lars Barmen.
En deilige rett med lammelår som får besøk av deilige ingredienser som setter mye smak sammen med sausen.
Har du et lettsaltet lammelår, blir det ekstraordinært godt når det kokes i juleøl.
Har du ikke forsøkt å lage lammesadel som er det bakerste stykket av ryggen på lam? Når du griller den kan vi love deg en herlig middag med tilbehøret vi anbefaler.
Gjør stas på det norske lammekjøttet med et skikkelig festmåltid til hele familien.
Salt kjøtt med kålrotstappe er kraftkost. Her får du oppskriften og fremgangsmåten for å lykkes.
Sodd er tradisjonskost så det holder. Og i disse retro- og bærekraftorienterte tider, kommer lapskaus og sodd opp som noe vi bør sette på menyen. Her er en oppskrift fra Wales.
Denne retten ble servert fersk, rett etter slakting. På høsten under lammesesongen fikk man ferskt lammekjøtt.
Her er både kylling- og lammekjøtt ingredienser i samme rett. I Norge er vi ikke så familiære med couscous. Det er synd for dette smaker herlig.
Lammekjøtt, grønnsaker og krydder pakket inn i bakepapir og stekt i ovnen. Dette er tradisjonell tilberedningsmetode langs Middelhavet.
Geitekjøtt er fantastisk mørt og rimelig med et stort bruksområde. Begynn med denne grilloppskriften om du ikke har prøvd dette kjøttet før.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Disse lammekjøttbollene er lette å lage og lette å forspise seg på!
Fyr opp grillen og ta hele familien med på grillingen av lammespyd – Cevapchichi, denne herlige spesialiteten fra Balkan.
Sett det fantastiske lammekjøttet på menyen i dag med denne raske, spennende retten med mojo og saltkokte poteter.
En saftig skive av lammelåret trenger egentlig bare poteter ved siden av. Får du ikke tak i lammelårskiver, kan du bruke koteletter. De trenger normalt litt kortere varmebehandling.
Denne islandske lammeretten er en fårikål i fåreklær. Ser du litt nærmere på den, er det fårikål frisket opp med litt andre grønnsaker.
Denne middagen serveres deg av den kjente kokken Bent Stiansen som driver restauranten Statholdergården i Oslo.