Denne vrien på moussaka smaker bare godt og er lett å lage, selv om den trenger halvannen time i ovnen. Det gir deg veldig god tid til å bli sulten.
Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men vi kan love at det virkelig smaker. Oppskriften er rask og enkel.
Hva smaker bedre enn grillet lammekjøtt? Følg den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil bli begeistret.
For ekte arayes fylles pitaene med rått kjøttfyll og sprøstekes slik. Men du kan også forsteke fyllet. Da kortes tiden i stekepannen for pitabrødene ned.
Spareribs av lam skal være saftige og spicy. Det får du med vår oppskrift.
Alle liker kjøttboller. Spesielt barna når de er med tomatsaus.
Lag en lammegryte med fersk dill og kantareller og du vil garantert ha suksess rundt middagsbordet.
Kheema Mutter er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Med denne oppskriften kan du lett lage en festmiddag selv når du har dårlig tid. Til rødbetbulguren kan du bruke så vel syltete som ferdigkokte rødbeter.
Det er blant annet slik grekerne tilbereder påskelammet. Smaker utrolig god.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
På jakt etter turmat? Da skal du lage disse kjøttbollene av lam som er perfekte også som tapas.
Nydelig lammegryte med indiske krydder. Prøv deg fram med karripasta (curry paste), da det finnes mange forskjellige typer og merker. Noen er milde, andre er hotte.
Kombinasjonen er sopp og loven samt en potetmos med fetaost gir akkurat det selskapet godt lammekjøtt trenger.
Denne retten henter inspirasjon fra flere områder som Midt-Østen og Asia og resultatet er en rett som er superenkel å lage og har mye smak.
En mør og deilig smaksopplevelse venter deg med denne oppskriften med det beste av lammet.