Krumkaker uten egg
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Krumkaker uten egg

Du kan fint lage krumkaker uten egg.

Fremgangsmåte

Fremgangsmåte

  1. Fløte og sukker røres (ikke piskes) til sukkeret er helt oppløst.
  2. Bland det tørre, og ha dette og melken vekselvis i fløteblandingen.
  3. Rør til alt er blandet og røren er glatt. La røren svelle ca. 1 time.
  4. Stekes i krumkakejern. Bruk ei spiseskje røre til hver kake.
  5. VIKTIG: Krumkakene stivner veldig fort og må rulles raskt og rett fra jernet.

Tips: Krumkaker smaker veldig godt med fyll. Pisket krem og friske (eller fryste) bær passer godt, det samme gjør multekrem.

VIKTIG: Krumkakene stivner veldig fort og må rulles raskt og rett fra jernet.

Tips: Krumkaker smaker veldig godt med fyll. Pisket krem og friske (eller fryste) bær passer godt, det samme gjør multekrem.

Dette er de syv slagene du skal bake til jul

Nå skal det bakes pepperkaker 

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

Sendt inn av Sonja Borgan

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 2

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bobler, sjømat og sommerstemning
Matkurs og vinkurs
Winedinner 22. mai i Oslo

Bobler, sjømat og sommerstemning

Den 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatfat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her