- Sikt sammen de tørre ingrediensene. Pisk sammen egg og rømme sammen med melken. Rør blandingene sammen og rør godt.
- Stek små pannekaker i en middels varm panne. Stek i ett til to minutter på den ene siden til overflaten får små hull, og ser litt tørr ut. Stek på den andre siden i halvparten av tiden.
- Rens pinnekjøttet for ben. Del opp kjøttet i små biter.
- Legg ca. en spiseskje kjøtt på hver blini sammen med en spiseskje rømme.
Tips: Denne oppskriften gir deg muligheten til å bruke pinnekjøttet som en forrett. Den passer også godt som juletapas.
Slik bruker du opp restene etter julematen
Tapas er en god løsning for jule- eller nyttårsfesten
Klassiske retter til tapas finner du her
Pinnekjøtt er enklere enn du tror
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig