I Genova lager de ofte minestrone på denne måten, med pesto som røres i mot slutten av koketiden. Den inneholder massevis av grønnsaker og har god, sterk smak, og passer ypperlig som vegetarisk kveldsrett med brød til
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
I Genova lager de ofte minestrone på denne måten, med pesto som røres i mot slutten av koketiden. Den inneholder massevis av grønnsaker og har god, sterk smak, og passer ypperlig som vegetarisk kveldsrett med brød til
Merluza en salsa verde heter denne retten på originalspråket som er spansk.
Det er en grunn til at dette er en av de mest populære rettene på kinesiske restauranter.
Denne retten får sin gode smak fra solmodne tomater, god basmatiris samt selvsagt alle de gode og velkjent krydderne. Løkfrø er kanskje ikke noe du har i krydderhylla, men er lett å få tak i.
Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Vi har mange oppskrifter med Shish kebab. Her får du den slik de vil ha kebaben i Tyrkia.
Dette er en forenklet utgave av beef curry som er en rett fra det sørlige India.
Det fine med fisk er at det både smaker deilig og tar kort tid å tilberede. I denne curryen kombineres fast breiflabb med heftige smaker fra det indiske subkontinentet.
Nydelig brosme marineres i pikante krydder og stekes til perfeksjon på grillen. Denne friske fisketacoen er perfekt for varme sommerdagr når du vil servere tacomiddagen utendørs.
I Spania er det en fisk i torskefamilien kalt merluza (lysing/kolmule) som brukes i denne retten, men det går fint med torsk eller hyse.
Denne indiske klassikeren kan også lages med hermetiske kikerter.
Disse knasende sprø vietnamesiske pannekakene er fylt med friske smaker og dyppes i en sur/søt/sterk dipsaus karakteristisk for det vietnamesiske kjøkkenet.
Denne tradisjonelle portugisiske brødsuppen er en fest å lage og spise.
Karamellisering er en tradisjon som stammer fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte, og oppskriften er til en person som hovedrett eller til fire som en del av et måltid.
Dette er kanskje Ukrainas mest kjente rett, selv om mange andre nasjoner mener de har eierretten til den.
Dette er en overraskende smakfull og enkel suppe som passer når man trenger noe å varme seg på.