Ved å legge havregrynene i bløt tar grøten kortere tid å lage og den blir rikere på smak. Prøv denne lekre oppskriften, med aromatiske krydder, saftig pære og knasende hasselnøtt-granola.
Dette er ukrainernes svar på rømmegrøt.
Croquetas er perfekt snack til et glass vin eller øl, og på ethvert tapasbord. De kan også serveres med aioli, brød og en salat for et fullverdig måltid.
Her er den enkle oppskriften på å lage kroketter. Du har garantert alt du trenger i skapet.
Nå er raclette, som var nittitallets middagsfavoritt, tilbake hetere enn noen gang.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Purrestokk er ikke hverdagskost, men et produkt som har sin plass i matkulturen. Bare se hva du kan lage av noe som normalt ikke brukes.
Lakseburger er svaret på hverdagsmiddagen og til en fest. Med hjemmelaget burgerbrød og sitronmajones blir det kjempegodt. Oppskriften er såre enkel.
En deilig rett der tacoen får følge av herlig kyllingfilet med pesto.
I denne oppskriften får polenta følge av all den spiselige soppen du finner i skogen, kjøper eller har fryseren og blir en deilig grøt.
Dette er gnocchi som smaker litt annerledes enn du kanskje er vant til. De smaker rett og slett himmelsk.
Gi disse populære poteten som ikke er potet, men som er veldig anvendelig, et ekstra løft med med vår oppskrift.
Denne potetsalaten smaker herlig og med alle gode ingrediensene blir det en sikker vinner rundt bordet.
Mont d`Or-sesongen er fra slutten av september til mai og det er et halvt år med glede for ganen. Det er nesten fravær av oppgaver og søl på kjøkkenet.
Har du steinsopp, er dette en deilig rett du absolutt bør prøve.
Deviled eggs eller fylte egg, er et perfekt tilskudd til et hvert koldtbord eller festlig anledning. Enkelt å lage, og enkelt å spise.