Carpaccio:
Renskjær kjøttet for eventuelle sener. Pakk det inn i plastfolie og legg i fryseren.
Ta opp den dypfryste filen og la den ligge i kjøleskapet i ca. 15 minutter. Skjær den i løvtynne skiver med en oppskjærmaskin, eller så tynt du kan med en skarp kniv.
Legg skivene direkte på tallerkener. La skivene dekke hver tallerken.
• Lekre oppskrifter med reinsdyr
Panert sopp:
Ha mel, sammenvispede egg og strøkavring i tre forskjellige boller. Del soppen i store biter.
Vend soppen først i mel, dypp dem så i egg og vend dem til slutt i strøkavring. Stek soppen i olivenolje på sterk varme til den blir sprø og gyllen i fargen. La soppen hvile litt.
Fordel til slutt bjørnebær og hasselnøtter over kjøttet før servering.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev