Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.
Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.
Alle liker pytt i panne. Også barna liker denne enkle retten å lage. De kan faktisk fikse den selv. Her oppskriften.
I denne oppskriften får potetsalaten et friskt innslag av urter. Perfekt til tynne skiver av kokt kvalitetsskinke.
Albondigas er en del av spansk tapas. Det er rett og slett små runde kjøttboller.
Reker og skinke passer utrolig bra sammen. En deilig rett som du lager på under 20 minutter.
Denne retten fungerer veldig godt i piknikkurven eller på koldtbordet.
Denne oppskriften kan lages med enten bare grønne eller en blanding av grønne og hvite asparges.
Når du skal lage spansk omelett, må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier.
Denne oppskriften fullfører du på under 20 minutter. Husk at aspargesbønnene skal være lettkokte før du surrer de i bacon og deretter freser de i en panne. De blir et elegant tilbehør til alle typer kjøtt.
Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.
Eggesalat med reker er kjempegodt. Du kan bruke den på brødskive eller fylle i en baguett. Her er den enkle oppskriften.
Dette er den perfekte restemat hvor du ønsket at du hadde mer rester, for ost, potet og løk smaker fortreffelig.
Ofte kan en salat være en fin måte å få brukt opp restemat. Og poteter fra dagen før er perfekt i slike retter. Hva med en varm potetsalat. Her er oppskriften.
En rask og klassisk svensk matrett som med enkelthet lages utendørs på primusen.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.