Denne oppskriften med nypoteter, solbærblader og gjæret selleri er komponert av en av Norges mest kjente kokker, nemlig Even Ramsvik. Retten tar litt tid å lage, men du verden for et resultat.
Denne oppskriften med nypoteter, solbærblader og gjæret selleri er komponert av en av Norges mest kjente kokker, nemlig Even Ramsvik. Retten tar litt tid å lage, men du verden for et resultat.
Paella de conejo y seta heter denne katalanske klassikeren på spansk. Lag en spansk aften med denne godbiten.
La torsken få hvile seg i brennevin før du lager carpaccioskiver av den.
Denne retten kan du serve på koldtbordet eller som en forrett. Uansett blir den garantert tatt velvillig i mot.
Du kan ikke gjøre feil med bakte poteter - det blir alltid suksess. Variasjonsmulighetene er mange, og det er et lettvint spise
Lag bakte poteter som virkelig smaker med purre, bacon, paprika og selvfølgelig hvitløksmør.
Her har vi laget en litt uvant variant av granité med nykål, eple og ingefær. Forfriskende!
En deilig nrillette med kalkun som du må unne deg å prøve.
Baker du poteten med baconbiter og en krem av philadelphia-ost kan du sikkert lage flere enn fire. De kommer til å forsvinne fort.
Disse bakte potetene kan du bruke som lunsj eller til kvelds. Du skal nemlig fylle de med masse godsaker.
Når du fyller de bakte potene med dette gode fyllet blir det et måltid for seg selv.
Denne oppskriften gir deg to muligheter til fyll til potetene. En med meksikansk fyll, og en med sopp og bacon.
Congee er kinesernes svar på risgrøt. Den serveres ikke med sukker og kanel, men med salt tilbehør. I denne oppskriften er grøten smaksatt med kyllingkraft og toppet med sprøstekt kjøttdeig, posjert egg og ingefær.
Du må prøve denne oppskriften på potetlasagne hvor aubergine spiller en sentral rolle. En ekte vegetarrett.
Ta risgrøten til nye høyder med denne innbydende oppskriften. Nøtteaktig brunet smør gjør seg utmerket sammen med syrlig rømme og friske epler. Et dryss med hasselnøtter gjør grøten ekstra luksuriøs.