Forutsetning for en skikkelig festmeny er en forrett. Vi foreslår lakseconfit med rødvinskokt småløk og safrankrem.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Forutsetning for en skikkelig festmeny er en forrett. Vi foreslår lakseconfit med rødvinskokt småløk og safrankrem.
Laks passer perfekt med eksotiske krydder og tilbehør slik den lages i Thailand. Den sterke currypasten blir dempet av den litt søtlige kokosmelken.
Etter denne måten å tilberede laksen på vil du garantert ikke ha noe annet. Hjemmelaget eplepure er både syrlig og frisk og bringer også inn litt sødme i retten.
Her får laksen fransk følge med dijonsennep og grønne bønner - og norske epler. Når du gratinerer laksen, lager den seg selv.
Å lage sin egen gravlaks er enklere enn du tror, og retten er en selvfølge på et hvert koldtbord eller til en fest midt i uka. Her er oppskriften.
Tander fiskefilet som den av ishavsrøye eller flyndre trenger veldig kort varmebehandling - og ikke så mye tilbehør for å blir en fest i munnen.
Med denne oppskriften gir du laksefileten ekstra mye smak.
Laks kan serveres på en lang rekke spennende måter, slik som her. Ikke er den komplisert å lage heller.
En lett, men likevel mettende rett får du med råmarinert laks med skjørost og solsikkekjerner.
Ørret med spansk mandelsaus er spennende rett. Inspirert av det spanske kjøkken