Slik får du sprøstekt breiflabb. Med den deilige mandarinsausen garanterer vi et måltid du kommer til å gjenta.
Slik får du sprøstekt breiflabb. Med den deilige mandarinsausen garanterer vi et måltid du kommer til å gjenta.
Får du ikke tak i krabbe, kan du bruke reker eller røykelaks. Og finner du ikke frisk mango, kan du bruke den fryste som du vanligvis bruker til smoothies, og piffe den opp med litt tabasco eller chiliflak.
Å lage et sprøtt lokk på fisken før du baker den bevarer saftigheten i fiskekjøttet. For ekstra kick kan du tilsette chilipulver eller revet sitronskall. Eller det krydderet du liker best.
Denne retten er rett inspirert av en spansk klassiker.
Kveite er en delikatesse. Her serverer vi saftige fileter med salsa og majonessaus.
Enten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Denne oppskriften kan lages med kveite eller annen fisk, skiver eller filet.
Panert torsk kan fint serveres som et smørbrød eller burger. Rekesalat med et kick av sriracha setter fart på smaksløkene.
Kamskjell er en av havets delikatesser. Nyt de rå med denne god marinaden
Har du reker til overs, blir dette en ekstra god restefest.
Skrei med luksuriøs vri gir denne fantastiske råvaren den oppmerksomheten den fortjener.
Slik skal du servere den ferske skreien med lever og rogn og en deilig saus til.
Quesadilla er tortillawraps med ost og fyll. Fyllet kan varieres i det uendelige, men i denne oppskriften har vi brukt av en av havets skatter - nemlig reker.