Denne retten er rett inspirert av en spansk klassiker.
Denne retten er rett inspirert av en spansk klassiker.
Kveite er en delikatesse. Her serverer vi saftige fileter med salsa og majonessaus.
Enten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Denne oppskriften kan lages med kveite eller annen fisk, skiver eller filet.
Panert torsk kan fint serveres som et smørbrød eller burger. Rekesalat med et kick av sriracha setter fart på smaksløkene.
Kamskjell er en av havets delikatesser. Nyt de rå med denne god marinaden
Har du reker til overs, blir dette en ekstra god restefest.
Skrei med luksuriøs vri gir denne fantastiske råvaren den oppmerksomheten den fortjener.
Slik skal du servere den ferske skreien med lever og rogn og en deilig saus til.
Quesadilla er tortillawraps med ost og fyll. Fyllet kan varieres i det uendelige, men i denne oppskriften har vi brukt av en av havets skatter - nemlig reker.
Sei er en undervurdert fisk, helt ufortjent. For at du skal bli overbevist skal du bake den i ovnen med persille og gressløk.
Tortilla fylt med det du måtte ha for hånden er blitt en venn i tidsnøden. Denne kombinasjonen av torsk og hvite bønner er ekstra smaksrik og mettende.
Du skal legge klippfisk på grillen hvis du ikke har gjort det før.Vi garanterer deg at det vil du gjøre flere ganger for det kommer til å smake fantastisk. Følg den enkle oppskriften.