Lag italiensk dressing etter denne oppskriften
Hvis du bruker filet, beregn litt mindre, ca 600 gram fisk.
Smør aluminiumsfolie eller bakepapir med litt olje og fordel grønnsakene utover. Legg ett fiskestykke på hvert ark. Drypp italiensk dressing og fennikelfrø over. Ha på litt salt og nykvernet pepper. Pakk sammen så det blir en tett pakke.
La den ligge slik og marinere i 15 minutter. Legg fiskepakkene i langpannen. Stekes i stekeovn ved 180 grader ca 10 minutter - eller kortere om du bruker tynne filetstykker.
På grillen:
Legg fiskepakkene på grillen, fisken er ferdig etter ca 15 minutter. Kraften brukes som saus.
Alternativ smak:
Denne retten kan varieres på følgende måte:
Mariner fisken i Teryakisaus i stedet for italiensk dressing. Bruk 1 ts revet ingefær, 2 ts finhakket hvitløk og ½ chili sammen med grønnsakene, eller i stedet for noen av dem.t