- Du kan fint lage denne retten med torsk.
- Bland sammalt rugmel, salt og pepper og vend fisken i denne blandingen. Stek fisken i smør/margarin på middels sterk varme til den er gyllen og gjennomstekt. Hold fisken varm på et fat og lag sausen.
- Skrell mandarinene og fjern skinnet rundt fruktkjøttet. Ta en mandarin til side som du skjærer i skiver og steker i samme panne som fisken. Gjør det samme med grønnpepperen (den kan droppes).
- Surr purren i smør/margarin til den er myk. Tilsett mandarinfiletene og la bli gjennomvarmt. Tilsett fløte og kok opp. La sausen småkoke et par minutter. Kjør evt med stavmikser for helt jevn saus.
- Smak til med salt og pepper, eddik og evt. litt sukker.
Server fisken med et dryss av grønnpepper, stekte mandarinskiver, sausen, smørstekte poteter og brød på siden.
Se våre andre oppskrifter med breiflabb