Blåskjell kan varieres i det uendelige til tross for at grunnprinsippet er det samme. Her lager vi de kremet og har spinat til. Følg den enkle oppskriften du finner her.
Blåskjell kan varieres i det uendelige til tross for at grunnprinsippet er det samme. Her lager vi de kremet og har spinat til. Følg den enkle oppskriften du finner her.
Kamskjell fra grill som bades i et smør med ingefær, soya og appelsin smaker himmelsk.
Sushi er absolutt overkommelig å lage selv. Bare følg denne oppskriften.
Denne oppskriften er kreert av Jean-Christophe Novelli - Maison Novelli i London.
Kombinasjonen av marinert/gravet laks og poteter gir salaten mer metthetsfølelse. Urtekremen gir mer smak og toppingen av lodderogn eller annen type "kaviar" gir retten et luksuriøst preg.
Får du ikke tak i kveitefilet, kan du bruke torsk eller skrei. Den er magrere og må bakes med forsiktighet slik at den ikke tørker..Tapenaden lager riktignok et lokk over fisken som bidrar med fett og som samtidig holder fiskekjøttet saftig,
Laks og asparges får ekstra smak fra marinaden. Enkelt og svært effektfullt for smaksopplevelsen.
Tørrfisk som kokes i melk og fløte er veldig typisk for Nord-Italia. Den minner også om Mantecato.
Denne klassikeren fra Vicenza kombinerer tørrfisk med melk og ansjos.
Servert på denne måten får blåskjellene enda mer karakter.