En lettlaget italienskinspirert rett med ris og klippfisk som er kokt på forhånd.
Grill de på høy varme i 30-45 sekunder på hver side avhengig av størrelse. De skal ha en rå kjerne
Skreimølje er kystbefolkningens tradisjonelle måte å tilberede skrei på. Denne oppskriften er en klassiker.
Denne klassiske spanske fiskeretten med egg, erter, asparges og muslinger lages vanligvis med lysing, men hos oss velger vi torsk eller skrei i sesongen.
En hummermiddag har få utfordrere når det gjelder å skape en høytidspreget luksusfølelse. Det er imidlertid en dyr råvare, et faktum som delvis oppveies av at tilberedningen er svært enkel.
Fisk som sei egner seg veldig godt til en wokrett som denne.
Dette er en uvanlig, men enkel, hummerrett som vekker beundring i sin spennende presentasjon.
En spennende rett du absolutt må prøve.
Når du baker fisk eller annen sjømat i alu-folie, blir den supersaftig og så får du samtidig kraft til sausen.
Denne raske retten med ørret og wokgrønnsaker har et hint av asiatiske smaker. Retten er et fargekart på tallerkenen,
Drøm deg tilbake til sommerferien med denne middelhavsretten
Steinbit er en utmerket matfisk som i denne retten friskes opp med en sødmefylt appelsinsaus. Denne retten er rask og enkel å lage.