Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Jon og Anna Aga, Vega Havhotell
Trekk seien i en deilig lake med chili og koriander. Sei og grønnsaker skal avkjøles i laken. Derfor må du forberede retten i litt tid før den skal serveres.
Lag en deilig seirett og glem at den fått et ufortjent hverdagsstempel. Det er det ingen grunn til Her får du en oppskrift som garantert kommer til å forandre din mening.
Denne versjonen av seibiff er betydelig friskere enn den med løk. Både siden det er brukt norske epler og ikke minst tyttebær. Og minst er den enkel å lage.
Denne oppskriften med sei er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger. Gi fisken krydder og grønne linser.
Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenFor i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.
Les hele sakenOg fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.
Les hele sakenSaltede eggeplommer er en opprinnelig kinesisk tradisjon som gir en artig ingrediens til mange retter - som denne thai-inspirerte salaten.
Les hele sakenDet er både en hyggelig og nyttig syssel som skaper glede helt til siste bit er fortært.
Les hele saken