- Bland majones og creme fraiche, pass på at det ikke blir for tynt.
- Smak til med salt, pepper og lime.
- Tilsett løk og kapers.
- Skjær den røykte ørreten i terninger og bland den forsiktig inn i majonesblandingen.
- Rør også inn den finhakkede purren.
- Fyll blandingen i en rundt form for utseendets del. Løft ut formen. Du kan også bruke en kopp og trykke ut en rund tartar.
- Pynt med agurkstrimmel og revet limeskall.
- Varm smør i panne og stek loffskivene sprø og lett gylne på begge sider.
- Server tartaren med smørstekt toast og rått vaktelegg på siden.
- Alternativ servering:
- Vask salat og legg den i isvann så den blir sprø, rist og tørk den godt.
- Drypp med olivenolje og dryss over litt salt og pepper.
- Legg en skje tartarblanding på hvert salatblad og server med toast.
Tips: Om du bruker rå ørret, må den fryses ett døgn på forhånd.
Har du lyst på en annen tartar så se her