Her er Mario Vasquez. Finalist og senere vinner i oppskriftkonkurranse med kveite.
Her er Petter Lossius. Finalist i oppskriftkonkurranse med kveite-
Overrask alle rundt bordet med å servere pizza med laks og kamskjell.
Når fisken gratineres med parmesan og får følge av tomatsalsa og remulade med kick, blir det fest også midt i uka.
Når fiskeboller gratineres, blir det faktisk feststemning rundt middagsbordet.
Denne retten med olivenbakt laks med Tzatziki er komponert av de kjente kokkene Tom-Victor Gausdalog og Erling Stenersen Sundal
Verdens enkleste men også en av de lekreste forrettene er avocado med en god dose rogn/kaviar. Hvilken type du velger avhenger av budsjettet.
Denne oppskriften er en norsk variant av de klassiske bolinhos. Disse er laget med sild, potet og krydder. Serveres med paprikamajones.
Marinerer du silda før du legger den på grillen eler steker den kan du vente deg et kjempemåltid
Denne retten med sild lager du på maks 15 minutter og kan bruke den som tapas eller på koldtbordet.
Sild egner seg fantastisk godt som tapas også som råmarinert.