Olje,sitronsaft, salt og kajennepepper blandes og pensles på fiskestykkene.
Bakes i ovn i ca 5 min ved 180°C.
Tzatziki:
Agurken deles i to på langs og innmaten fjernes. Raspes på det groveste og blandes med resten av ingrediensene. Yoghurten kan med fordel legges over i et kaffefilter i ca 15 min slik at tzatzikien blir noe fastere i konsistensen.
Pokè bowl eller Pokèbolle er for mange den nye sushien og en stor konkurrent til fredagstacoen. Her kan hele familen trikse og mikse og lage sin egen favoritt. Raskt og lage, utrolig godt og næringsrikt.
Ishavsrøye er en virkelig delikatesse. Når du lager den som fish'n chips og legger til rødbetesalat kan vi love deg at du kommer til å lage retten minst en gang til. Den smaker himmelsk og er enkel å lage.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.