Slik skal du tilberede kveite på tradisjonell måte. Følg oppskriften og du er i mål i løpet av 20 minutter.
Slik skal du tilberede kveite på tradisjonell måte. Følg oppskriften og du er i mål i løpet av 20 minutter.
Her skal du grave fisken selv, men det er det verd. Når den får følge av avocadosausen blir det herlig måltid. Forrett eller smårett.
Denne retten med østers er komponert av de prisvinnende kokkene Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen
Del laksen i like store deler. Legg på sitronskiver og surr de fast med bomullstråd før du setter de. i ovnen. Du kan glede deg til å smake.
Tartar er du nok mest kjent med når den lages med kjøtt. Ishavsrøya egner seg ypperlig.
Denne retten er komponert av den prisbelønte kokken Kari Innerå. Den tar litt tid å lage, men det vil du ikke angre på.
Den milde fisken og det syrlige tilbehøret, både i form av surkålen og smørsausen, er forfriskende og svært smakfull.
Du må prøve denne retten med gratinert ishavsøye og gruyèresaus, ost og de andre godsakene.
Her får oppskriften på en rett med ingredienser du kanskje aldri ville trodd ville passe sammen. Det gjør hummer, oksetunge og skogssopp til de grader.
Herlige stekte kamskjell smaker ekstra godt med dette tilbehøret
Her får røya følge av både gnocchi, salviesmør og ristet sopp. Alt lager du til selv.
Blåskjell er en delikatesse som bare trenger få ingredienser for å skinne. God hvitvin i kjelen gjør det lille ekstra.