Kritthvit hyse kombinerer veldig godt med sesongens grønnsaker, villris og appelsinsaus.
Du skal unne deg å sprøsteke seifileten. Hvis du følger denne oppskriften, og tar med tilbehøret, kan vi love deg et deilig måltid på rekordtid.
Denne rette med grillet laks og den deilige marinaden og tilbehøret må prøves.
Makrell er deilig, og med appelsinsaus blir den himmelsk.
Steinbit trives veldig godt sammen med friske urter og hvitløk som i denne oppskriften.
Scampi og flyndre som får smaken av Pernod må bare bli godt. Det er sausen som gjør retten. Her er oppskriften du ikke vil angre på at du har prøvd.
Når løken lages på denne måten, blir fiskeretten alt annet enn hverdagslig.
Kveite får ekstra godt følge i denne oppskriften med både agurksalat,ingefærgulrøtter og sandefjordsmør.
Skalldyrkraft enten det er blåskjell eller reker, gir mye smak til sausen i denne fiskeretten.
Her får du en blåskjellrett som du absolutt blir mett av. Du skal blant annet gi skjellene følge av bacon.
Makrell som får trekke i rødbetesaft får både et rødskjær og ekstra smak. Lekkert blir den med rødbeteskum på toppen,
Deilig norsk laks faller garantert i smak. Her med nypotet, nykål og rømmesaus. Med denne retten blir alle rundt middagsbordet meget godt fornøyd.
Breiflabb på grillen blir ekstra luksuriøst. Da trengs ikke så avansert tilbehør.
Krabbekjøttet er herlig. Når du baker det i ovnen blir det ekstra godt. Følg den enkle oppskriften