Det skal ikke mye til før du kan servere deilig rakefisk til deg og gjestene dine.
Det skal ikke mye til før du kan servere deilig rakefisk til deg og gjestene dine.
Denne oppskriften på Fish & chips er laget av mesterkokken Antony Worall Thompson, som blant annet er kjent fra BBC programmet Ready, Steady Cook.
Når steinbit får besøk av sprøstekt spekeskinke bir det fest på middagsbordet.
Dette er en deilig rett som du også kan servere i litt mindre biter som tapas eller på koldtbordet. Rask å lage er den og.
En av de aller flotteste matfiskene vi har er piggvaren, og når den kommer på bordet er det duket for fest. Spesielt når den får slikt godt tilbehør som i denne oppskriften.
I denne deilige retten kombinerer du det beste fra skog og hav, nemlig laks, skogsopp og egg.
Det er enkelt å lage salat til brødskive med egg og sild. Du kan også bruke den til et koldtbord.
Her kommer ørreten virkelig til sin rett. Det sørger basilikumsausen for
Fiskeball fylt med ister eller servert med bacon og tyttebær er vanedannende skal vi tro deler av befolkningen. Prøv denne kule retroretten.
Krydder og krabbe er en utmerket kombinasjon. Tilsett, tørr sennep, muskatnøtt, tørr hvitvin, paprikapulver og sett formen i ovnen.
Krabbe, rissalat i kald tomatsuppe går det an? Klart det gjør og det smaker himmelsk. Du må bruke litt tid, men det får du igjen for. Her er oppskriften.
Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.