- Grav ut alt kjøttet av krabbeskallene.
- Lag en hvit saus (bechamel) av smør, mel og melk (smelt smøret, tilsett melet og spe med melken).
- Kokes i minst 5 minutter. Tilsett sennep og muskat og ta av varmen.
- Rør eggeplomme inn i et par ss av sausen. Rør deretter blandingen inn i selve sausen (dette for at sausen ikke skal skille seg, må ikke koke).
- Tilsett sherry, tabasco og vårløk. Smak til med salt og pepper.
- Rør krabbekjøttet forsiktig inn og fyll skallene med krabbesaus. Brun loffsmulene gylne i smør og dryss det på toppen.
- Settes inn i varm ovn eller under grillen til alt er gjennomvarmt. Hvis du har hele klør, legges disse ved så de får en god lunk.
- Dryss på paprika og legg ved sitron ved servering.
Loff og smør hører med.
Se hvordan du koker og renser krabbe her
Lekre krabberetter finner du her