Du kan selvfølgelig lage din egen konfekt. På tre kvarter sitter du igjen med 36 marsipanmus hvis du følger denne oppskriften.
Du kan selvfølgelig lage din egen konfekt. På tre kvarter sitter du igjen med 36 marsipanmus hvis du følger denne oppskriften.
Hvis du tror at marsipankake er det bare proffene som får til, ja da tar du feil. I denne oppskriften betyr det ingen ting at marsipanlokket får noen folder, snarere tvert i mot.
Med en liten kvern eller hurtigmikser lager du din egen knallgode marsipan i løpet av få minutter.
Multer i kryddermarinade smaker så godt med rømme og karamellisert sukker
Den er veldig enkel å lykkes med, men virkelig lekker og effektfull.
Har du ikke rabarbra i hagen, finner du den i fruktdisken. Da er du klar til å bake denne deilige kaken.
Dette er en kake der krokan spiller en hovedrolle i sammen med marengsen. Du får brukt både eggehviter- og plommer. Med andre ord, ingen ting går til spille, og hver munnfull er en fryd.
Det som er suksessfaktoren med denne kaken er at marengsbunnen blir perfekt sprø og litt seig. Resten er såre enkelt - krem og friske bær, og du har en kake som egner seg så vel på et kakebord som til dessert.
Når den sprø marengsen er klar skal du fylle den vaniljeparfait. Du kan eventuelt ha på noen bær for smakens skyld også.
Lag en deilig dessert som alle rundt bordet vil glede seg over. Det er smaken av deilige mango som gjør puddingen så herlig.
En deilig syrlig dessert mange rundt bordet kommer til å sette stor pris på.
Deilig sprø småkaker som du og dine garantert kommer til å knaske på. Følg den enkle oppskriften.
Mandelflarn er herlige, knasende julekaker med mandler. Server de gjerne ved siden av en iskremdessert. Her er den enkle oppskriften.
En mandelbunn er rett og slett genial, for med en slik kan du trylle fram de lekreste smakskomposisjoner. Smeltet sjokolade, syltetøy blandet med krem, ja sågar sjokoladepålegg eller Hapå smaker godt på toppen.