- Sett ovnen på 175 °C.
- Kle en rektangulær form 30 x 23 cm eller rund form 26 cm med bakepapir.
- Smelt smøret. Rør imens sammen egg og sukker i en bolle med en sleiv (ikke elektrisk visp).
- Mål opp hvetemel og bakepulver i en bolle, og sett den til side.
- Bland inn melk og bittermandelolje i det smeltede smøret.
- Tilsett mandelmassen og melk/olje i eggeblandingen og deretter i smørblandingen.
Det gjør ingenting om det er litt klumper, de forsvinner under stekingen. - Ha røren i formen, og stek nederst i ovnen i 15-20 minutter.
- Avkjøl, og sikt over litt melis.
Tips:
Siden Dr Oetkers bittermandelolje ikke er i salg i Norge, kan du bruke noen dråper mandelessens.
Tips
Pynt med glasur og strøssel eller smeltet sjokolade.
Her finner du veldig mange kaker du kan bake