- Sett stekeovnen på 150 grader.
- Smelt smøret før du rører inn sukkeret og varmer opp til kokepunktet.
- Avkjøl blandingen litt før du rører inn mandler, fløte, glucose og hvetemel.
- Sett kakene på plate med en teskje. Bruk en hel teskje røre per mandelflarn. Husk å beregne god plass, for kakene flyter svært ut.
- Stekes midt i ovnen i ca 15 minutter. Avkjøl de varme kakene litt før de tas av platen.
Tips: Dersom du ønsker en form på dem, kan du bøye dem over et kjevle eller kopp mens de fortsatt er litt lunkne. Da blir det fine "skåler" som kan fylles med vispet bær og krem eller iskrem.
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Hjemmelaget konfekt og supre julegodter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig