Med denne lettvinte oppskriften får du 60 friske makroner med bringebærfyll å servere. Husk bare å følge tipsene for perfekt resultat.
Lag en kake alle vil like med rabarbra, et deilig lokk og med en saus som gjør susen.
Bak en lun pai med plommer. Hjemmelaget bakst smaker alltid best. Her er oppskriften.
I oppskriften anbefales det å servere den med vaniljesaus, men prøv for all del nyrørt syltetøy eller rett og slett bare friske bær.
Eplekake er også den ultimate løsningen for epler som får rynker i for tidlig alder. Denne kaken er utrolig god og serveres oss av Thorbjørnrud Hotell.
Du må prøve disse deilige fløtebollene med tilsvarende deilige bringebær. Oppskriften serveres deg av Lise Finckenhagen
Det tar litt tid før limeparfaiten er ferdig fordi den trenger tid i fryseren. Men før den havner der er alt unnagjort på 10 minutter.
Denne paien er en sommerfavoritt fordi den er så syrlig. Den smaker fortreffelig til en sterk kopp kaffe, særlig espresso, men også svart te av typen Assam er nydelig til.
Lag disse uimotståelige karamellene med smaken av lime. Syrlig og søt på en og samme gang. Garantert suksess hos både små og store.
Fromasj er bedre enn sitt rykte, i hvert fall med denne smaken og kombinasjonen med makron.
Har du butterdeig i fryseren, er du alltid rustet for å diske opp med noe ekstra godt og ikke minst veldig lettlaget. Som denne sterkt forenklede versjonen av en napoleonskake.
Dette er den perfekte kaken for et trangt kjøkken. Smaken er uimotståelig god.
Eplekake elsker vi alle. Denne oppskriften er lett å følge og smaken suveren.
Sjokolademousse, jordbær og lemoncurd med sprø knuste kjeks er det som trengs for maksimal dessertglede.