Lag en deilig pesto med soltørkede tomater.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Smått er godt heter det. Det er disse minipaiene et godt eksempel på. Fisken toppes med en pesto som du lager selv.
Coq au vin er en fremragende rett som ifølge legenden går helt tilbake til gallerne under romertida. Det er møtet mellom kjøttet og vinen som utgjør nerven i retten.
Det ligger i navnet at søtpoteter egner seg til mer enn salte retter. Amerikanerne bruke disse merkelige potetene i alle typer retter slik som i denne.
Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
Denne filippinske lagkaken skiller seg fra de fleste bløtkaker med sin marengs, kaffesmørkrem og cashewnøtter. Den er inspirert av den franske kaken dacquoise.
Sei kan brukes på mange måter. Det viser denne retten der mange ingredienser i den tradisjonelle tacoen er byttet ut og gir deg spennende smaker.
Det er smaken av Sicilia som gir denne pastaretten karakter, og laks bidrar med proteiner. Vil du ha en vegetarisk vri, kan du droppe laksen.
Eplekake er også den ultimate løsningen for epler som får rynker i for tidlig alder. Denne kaken er utrolig god og serveres oss av Thorbjørnrud Hotell.
Gresskarkjerner gjør seg godt i salater, frokostblandinger, gjærbakst og som snacks.
Den er kaken er kreert av den prisbelønte konditoren, Magnus Johansson fra Stockholm. Derfor består den av flere elementer og mange ingredienser. Men la deg ikke skremme.
Dette ostesmørbrødet er en fin måte å bli kvitt både gammelt brød og osterester i kjøleskapet.
Fromasj eller mousse som det gjerne kalles i dag, er et populært element i kaker. Den luftige munnfølelsen er en av suksessfaktorene. Det er appelsinsmaken som preger denne kaken.
Denne brødsalaten har sitt opphav i Toscana helt tilbake til 1600-tallet der det var viktig å utnytte gammelt brød. Det kan du gjøre også å få en deilig salat å servere.
Denne retten er faktisk rask å lage det til tross for du trenger litt råvarer som du kanskje ikke har i skapet. Følg bare den enkle oppskriften.
Får du ikke tak i torsk, kan du også bruke sei eller kolje/hyse i denne oppskriften. Vil du ha ekstra tykk panering, kan du piske et egg og dyppe fiskebitene i før du vender dem i melet. Godt blir det uansett.
Dette er det perfekte følge til spekemat. Dessuten veldig enkelt å lage.
Søtpotet er veldig anvendelig som tilbehør. Her skal du lage en pure og det gjør du unna på et blunk-
Hemmeligheten bak autentisk ceviche er tigermelk som ikke har noe med melk å gjøre i det hele tatt, men er en krydret og syrlig marinade som fisken får trekke i.