I denne oppskriften får skreien et senvinterlig preg som den kler veldig godt.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
I denne oppskriften får skreien et senvinterlig preg som den kler veldig godt.
Søtt, kremete og fyldig, syrlig og salt, alt dette smaker denne desserten.
Tacorester til frokost er ikke bare digg, det er også prima matredding. Her løftes tacorestefrokosten til et helt nytt nivå.
Disse eggemuffinsene er ikke bare supre for å få brukt opp egg du har til overs, men også alt annet av rester du har liggende.
Har avokadoen du har liggende blitt litt vel moden, kan du ovnsbake den sammen med eggene. Topp med tomater, urter, vårløk, bacon/facon, ost eller annet du trenger å få spist opp.
Drøm deg bort til varmere strøk sammen med denne greskinspirerte gryteretten.
Vafler med salt topping smaker himmelsk - bare prøv denne versjonen.
Dette brytebrødet er perfekt som en snack ved siden av spekeskinke eller som tilbehør til en grønnsakssuppe.
Med denne oppskriften får du tømt skapet for nøtter. Jo flere forskjellige du bruker, jo morsommere blir den.
Spennende fiskeboller laget av skrei. Frityrstekte blir de litt sprø og veldig gode sammen med chilimajonesen.
Lei svett gulost på brødskiva`? Disk opp med denne saftige godbiten i stedet.
Crumble er en skikkelig latmannsløsning. men uten at du kompromisser med smaken, for det er farlig godt. Dessuten en super måte å bli kvitt eplene i fruktskåla som ingen lenger lar seg friste av.
Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.
En enkel og elegant oppskrift som kan serveres til hverdags så vel som fest. Her kombineres sødmefulle pærer, pikant gorgonzola og knasende valnøtter til en herlig kremet risotto.
Skrei trives veldig godt sammen med intense smaker som i denne oppskriften.
Tiradito er en peruansk vri på sashimi, med en deilig krydret sitrussaus. Dette er lett, enkel og smaksrik middag.
Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til rådighet lager du en av Italias aller beste pastaretter
Disse sjokoladehjertene varmer godt selv om de ikke skal stekes.