Meksikansk frokost
Too Good To Go/Meny.no

Meksikansk frokost

Tacorester til frokost er ikke bare digg, det er også prima matredding. Her løftes tacorestefrokosten til et helt nytt nivå.

Fremgangsmåte

  1. Fres rødløk, hvitløk og jalapeño i olje i en panne, i ca. 3 minutter.
  2. Tips: Istedet for frisk jalapeno kan du bruke 2 ss syltet jalapeño. 
  3. Tilsett tomatene, varm opp og la koke i ca. 3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
  4. Tips: Du tilsette bønner, kjøttdeig eller andre rester som måtte passe.
  5. Tips: Har du tacolefser til overs? Pensle dem med litt olje, del dem i trekanter og stek dem midt i ovnen på 160 grader i 10 minutter. Disse kan erstatte nachochips.
  6. Ha chipsene i stekepannen. Knus eggene over chipsene, skvis over litt frisk lime og strø over revet ost til slutt.

Tips: Hvis du også har rester av salat og andre grønnsaker, server det ved siden av.

Her finner du mange spennende meksikanske retter

Andre deilige oppskrifter med egg finner du her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Too Good To Go/Meny.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik skaper du fest midt i uka - det er jordskokkene som skal ha æren
Dagens rett

Slik skaper du fest midt i uka - det er jordskokkene som skal ha æren

En virkelig smakfull og delikat suppe er midtpunktet på middagsbordet i dag. Med eller uten spekeskinke som tilbehør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her