Start med å lage løkmarmeladen. Varm olivenolje i en liten stekepanne over medium varme. Tilsett finsnittet rødløk, sukker og eplecidereddik og stek til væsken har fordampet og løken er marmeladeaktig, ca 20 minutter. Smak til med salt, og eventuelt mer sukker.
Bland sammen majones, grov dijonsennep, pepperrot og sitronskall i en liten skål, sett til side.
Smelt smør i en liten stekepanne over medium-høy varme. Stek roastbeefen raskt i pannen, så skivene blir varme. Sett til side.
Rist brødskivene til de er gylne på hver side. Smør majonesblandingen på brødskivene. Bygg sandwichene med varm roastbeef, løkmarmelade, sylteagurk og ruccula i midten. Server gjerne med en grønn salat og/eller salt potetgull.
Her finner du flere deilige sandwicher
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig